« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
NOGOMET I MODA

Sretne čarapice za Svjetsko prvenstvo u nogometu

Čak i modni snobovi moći će otkriti svoje favorite za naslov svjetskog prvaka

Južnoafričke, talijanske, francuske, brazilske, njemačke i holandske čarape
Južnoafričke, talijanske, francuske, brazilske, njemačke i holandske čarape (MWN)
Više o

nogomet

,

čarape

,

šarene čarape

,

svjetsko prvenstvo

Nogomet i moda često su imali čudnovat odnos, što najbolje pokazuju modno vrlo upitni dresovi koje najžešći navijači nose na utakmicama - majice od najlona prepune oglasa, obojena tjela i vrećaste hlače.

No, izgleda da postoji nada da bi se to moglo promijeniti (držimo fige) nakon predstavljanja suradnje tvrtke Happy Socks i bivšeg umjetničkog direktora Helmuta Langa, Wong Wonga.

Upravo u vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva, čarape slave povijest osam nogometnih nacija: Argentine, Brazila, Engleske, Francuske, Njemačke, Italije, Južne Afrike i Nizozemske. Šareni dizajn je vesela interpretacija nacionalnih zastava zemalja, uz zlatne zvjezdice koje označavaju broj osvojenih Svjetskih prvenstava.

Stvarno dobre vijesti su da su takve čarape u trendu i za žene i za muškarce. Sva predstavljanja muške mode za sezonu proljeće/ljeto 2010. godine bila su prepuna šarenih čarapa ispod skraćenih hlača i kratkih hlačica, dok je Pradina ženska kolekcija jesen/zima 2010 bila osvježena jednako veselim čarapama uz prilično konzervativne visoke pete.

Uglavnom, snobovski fanovi nogometa oba spola napokon su došli na svoje i mogu ponosno pokazivati za koju reprezentaciju navijaju.

 

Piše: Richard Peckett, Metro World News
17.04.2010. 18:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh