« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
VLADIN URED:

Mediji lažu, premijerka nije izbjegavala odgovarati novinarima

Predsjednica Vlade u petak je u Splitu u dvije prigode odgovarala na novinarska pitanja, poručili su iz Ureda za odnose s javnošću Vlade RH

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Joško Ponoš/Cropix)
Više o

Vlada

,

Jadranka Kosor

,

mediji

,

lažne tvrdnje

Vladin Ured za odnose s javnošću reagirao je danas na napise pojedinih medija koji su ustvrdili kako premijerka Jadranka Kosor prilikom jučerašnjeg posjeta Splitu nije htjela odgovarati na novinarska pitanja, naglasivši kako je riječ o "lažnim tvrdnjama".

"Ured za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske reagira u cilju točnog i objektivnog izvješćivanja javnosti, a u povodu lažnih tvrdnji i napisa koje su prenijeli pojedini mediji, da predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor nije htjela odgovarati na novinarska pitanja prilikom jučerašnjeg posjeta Gradu Splitu.

Najoštrije odbacujemo takve laži. Naime, predsjednica Vlade RH Kosor je u dvije prigode odgovarala na novinarska pitanja - nakon održanog radnog sastanka s članovima Uprave Brodosplit i predstavnicima triju sindikata te susreta s Blankom Vlašić", navodi Vladin Ureda za odnose s javnošću. (hina/metro-portal)

20.03.2010. 18:41:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh