« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
HYDE PARK

McCartneyu i Springsteenu ugasili mikrofone

U Hyde Parku vrijedi odredba o zabrani buke nakon 22 sata, a Springsteenov je koncert već trajao pola sata dulje

Springsteen ostao bez struje :)
Springsteen ostao bez struje :) (Arhiva)
Više o

Paul McCartney

,

Bruce Springsteen

,

koncert

,

Hyde park

Bruce Springsteen je morao u subotu navečer u tišini otići s pozornice u londonskome Hyde Parku jer mu je organizator isključio mikrofon, piše Guardian.

U Hyde Parku vrijedi odredba o zabrani buke nakon 22 sata, a Springsteenov je koncert već trajao pola sata dulje nego što je smio kad su gradske vlasti odlučile djelovati. Springsteen je na festivalu Hard Rock Calling u duetu s Paulom McCartneyem upravo bio izveo pjesmu Beatlesa I Saw Her Standing There i Twist and Shout kojom završava koncert, ali kad su Boss i Sir Paul htjeli zahvaliti publici, mikrofoni su im isključeni.

Springsteen je poznat po dugačkim koncertima i dotad je već svirao više od tri sata, plesao s djevojkama iz publike i ispunjavao glazbene želje. Jedan je obožavatelj na transparentu napisao na koliko je već koncerata, među ostalima i u Parizu i u Madridu, tražio razmjerno nepoznatu pjesmu Take 'Em As They Come. Kad ga je Springsteen ugledao, zahvalio mu je na "velikoj investiciji" i rekao: "Večeras, prijatelju, imaš sreću. Čut ćeš tu prokletu stvar".

Jednu je pjesmu s Bossom i E Street Bandom otpjevao John Fogerty iz Creedence Clearwater Revivala, a dvije i Tom Morello iz Rage Against The Machine. Nakon što je raspalio publiku hitovima poput Born In The USA i Because The Night, pozdravio je Paula McCartneya i s njime otpjevao hitove Beatlesa I Saw Her Standing There i Twist and Shout, ali dvojica slavnih pjevača nisu uspjela zahvaliti publici i s pozornice su otišli u tišini.

15.07.2012. 16:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh