« Glazba
objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana
NAJAVE

Max Juričić & Ljetno Kino u subotu 14.10. u Vintage Industrialu

Max Juričić (ex Film, Azra, Vještice, Šo!mazgoon...) vraća se sa svojim Ljetnim Kinom u Savsku 160. Kada dođe zima idemo na Ljetno kino!

Dođite na tulum s Ljetnim kinom
Dođite na tulum s Ljetnim kinom (Vintage Industrial Bar)
Više o

Max Juričić

,

Ljetno kino

,

Vintage Industrial Bar

Ove subote, 14. listopada Max Juričić & Ljetno Kino spremaju ljetni koncert u Savskoj 160 nakon koje party traje do 5:00 sati ujutro.

Ukulele, klarinet, bubanj i višeglasno pjevanje daju originalni zvuk bendu i njihovim obradama poznatih pjesama koje tjeraju na ples. Max Juričić (ex Film, Azra, Vještice, Šo!mazgoon...) vraća se sa svojim Ljetnim Kinom u Savsku 160. Kada dođe zima idemo na Ljetno kino!

Ljetno kino od 2009. ne miruje. Krenulo je s Brača, a nastavilo se na urnebesnim zabavama po jadranskim otocima, na otvaranju filmskog festivala u Cannesu te na velikim glazbenim festivalima INmusic i Exit i svako toliko redoviti su gosti u VIB-u.

Trojac koji neodoljivo podsjeća na toplinu i ugodu, zove na ples i baca osmijehe na lica - Ljetno kino, nastupit će u Vintage Industrial Baru u subotu, 14. listopada. Prije i nakon koncerta DJ Frajmana možete 'žicat' onu stvar koju niste čuli od prošlog vikenda...I tako sve do 5 ujutro.

Ulaz na koncert Ljetnog kina u Vintage Industrial baru je besplatan do 22 sata. Nakon 22 sata, cijena ulaznice će iznositi 10 kuna za studente, dok će ostali morati izdvojiti 20 kuna.

12.10.2017. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh