« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
NOVI ALBUM

Mario Huljev žanje sjajne recenzije za Igru pod suncem

O tome koliko je cijenjen kod kolega i što misle o njegovom prvom samostalnom albumu, najbolje govore njegovi kolege sami

Mario Huljev napravio je sjajan album
Mario Huljev napravio je sjajan album (Menart)
Više o

Ivana Kindl

,

recenzija

,

Vanna

,

singl

,

Mario Huljev

,

Igra pod suncem

Album "Igra pod suncem" izašao je prije nekoliko tjedana i vrlo brzo zaslužio najviši ulaz na službenu top listu prodaje HDU-a, pa se trenutno nalazi na 10 mjestu liste najprodavanijih albuma u zemlji. Albumu je prethodilo nekoliko singlova koji su odlično prošli kod publike, a to su:

„Pada noć"Potpuno sam"„Hajde pusti brige sve", te aktualni singl „Ti".

Mario se aktivnim pjevanjem, skladanjem i pisanjem pjesama bavi petnaestak godina, a trenutno je vjerojatno najbolji muški vokal u Hrvatskoj. Prema riječima stručnjaka, njegov glavni adut na prezasićenom glazbenom tržištu je jedinstvena boja glasa i fenomenalan osjećaj improvizacije, čija kvaliteta samo čeka da bude priznata od strane medija, publike i struke.

O tome koliko je cijenjen kod kolega i što misle o njegovom prvom samostalnom albumu, najbolje govore njegovi kolege sami:

Vanna:

Konačno, Mario Huljev pjeva svoje pjesme na hrvatskom, njih 12 na svojem prvom nosaču zvuka i to je odlična vijest za ljubitelje klupske glazbe, trendy beatova, modernih tekstova i, poput mene, ljubitelja Mariovog nesvakidašnjeg glasa kojeg mogu opisati kao - kontraverznog (što uglavnom nije slučaj s velikom većinom pjevača koji se pojavljuju). Upravo zbog te činjenice da svatko osjeća potrebu komentirati tu boju glasa kao odličnu, ili pak grubu i oštru, mislim da se Mario može dobro "izvrtjeti" na urbanim radio-postajama, u klubovima i kao inspiracija DJ-evima koji su ostali poprilično bez "štofa" nakon smrti Dina Dvornika.
I upravo zbog te neosporne, ali dobrodošle žestine u glasu i izvedbi (koja je ljubiteljima 'belcanata' malo previše, a meni taman po mjeri), mislim da Mario najbolje dolazi do izražaja u pjesmama "Gad", "Potpuno sam", "Ti" (koja bi morala postati klupski hit) te "Pada noć". 
U tim pjesmama urođeno dinamičan glas i ritmična izvedba daju odličan i već pomalo zaboravljen  klupski doživljaj, k tome, gle čuda - made in Croatia!

Ivana Kindl:

Mario Huljev je spoj fenomenalnog glasa i pokretačke energije koja se čuje i osjeti na solističkom albumu prvijencu, obojenog u progresivni pop- funk. Ovaj album idealan je za sve istinske glazboljupce i one koji vole čagati.

Tony Cetinski :

Novi album M. Huljeva - mog kolege kojeg često zovem Super Mario je SEXY & OPASAN (kako god to ostale kolege shvatili.) Go Mario Go.

Koliko Mario voli glazbu te koliko se neprestano trudi govori u prilog i engleska verzija njegovog hita „Ti" koju je napisao zajedno sa Silvijem Pasarićem i Carlom Belovari pod prigodnim nazivom „You".

 

Marija Huljeva možete pratiti na njegovoj Facebook stranici

13.12.2012. 14:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh