« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
SPEKTAKL

Mario Biondi polako rasprodaje Lisinski

Još nas manje od dva tjedna dijeli do koncerta šarmantnog Talijana Marija Biondija u Lisinskom!

Mario Biondi sprema spektakl
Mario Biondi sprema spektakl (Menart)
Više o

ulaznice

,

KD Vatroslav Lisinski

,

koncert

,

Mario Biondi

Ulaznica po 190 kuna više nema, a iz dana u dan, sve je manji broj onih skupljih. I dalje su u prodaji ulaznice po 200, 230 i 260 kuna i to putem www.ulaznice.com.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava te na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Još jedna zanimljiva informacija za sve fanove Marija Biondija: nakon koncerta će biti organizirana prodaja CD-a "I Love You More Live" i „SUN" (Sony Music / Menart), a Mario Biondi planira nakon koncerta potpisivati kupcima njihov primjerak albuma.

Glazbenik specifičnog vokala i romantičnih nota iza sebe ima radno ljeto koje je proveo nastupajući na raznim europskim festivalima i pripremajući se za jesensku turneju. No kako sam kaže, upravo je glazba ono što mu daje snagu i nevjerojatnu energiju;

Uživao sam u srpnju tjedan dana na otoku Lampedusa, sa svojom obitelji, prije početka obveza i turneje. Želio bih imati više vremena za opuštanje, ali pjevanje i snimanje pjesama ispunjava moje srce i daje mi snagu."

Putem svog facebook profila, Mario Biondi, objavio je da su koncerti u Amsterdamu i Beču rasprodani te najavio nove datume turneje za Istanbul, Moskvu i Bratislavu. U studenom odlazi u Portugal gdje će nastupati s najvećim imenima latinoameričke glazbene scene kao što su Ana Carolina, Carlos Rivera , Fefa de Belem i Jorge Palma.

Koncert koji mnogi s oduševljenjem čekaju, polako se bliži, entuzijazam raste, a neki su se već zagrijali i na „warm up party-u" u Alfresco baru.

Mario Biondi ponosni je vlasnik jednog od najljepših glasova svjetske glazbene soul - jazz scene. Iza njega je bogati opus, brojne nagrade i priznanja te četiri studijska albuma, a prvi puta dolazi u Hrvatsku 14. listopada.

Sve informacije pratite na facebook stranici Menart BPM-a.

02.10.2014. 09:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh