« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
KONCERTI

Manu Chao u Zagrebu – rasprodane ulaznice za fan pit

Manu Chao je u Hrvatskoj već održao više koncerata za pamćenje u organizaciji INmusic festivala i Multikulture

Manu Chao garantira spektakl
Manu Chao garantira spektakl (INmusic)
Više o

ulaznice

,

Manu Chao

,

koncert

Manu Chao u Hrvatskoj zaista može računati na sjajnu publiku. Ulaznice za fan pit za njegov koncert koji će se u dvorištu Zagrebačkog velesajma održati 12. rujna su rasprodane, no ulaznice za ostale pozicije u gledalištu još uvijek se mogu kupiti po cijeni od 190 kuna na svim prodajnim mjestima Tisak media centra u Hrvatskoj, putem Tisak media webshopa te u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Dostupne su i online putem sustava Entrio, a adrese prodajnih centara i detalje online kupovine moguće je pronaći na internetskoj stranici INmusic festivala.

Manu Chao je u Hrvatskoj već održao više koncerata za pamćenje u organizaciji INmusic festivala i Multikulture. Kao jedan od najboljih koncerata u hrvatskoj povijesti ostao je njegov nastup u pulskoj Areni 2008. godine dok je koncert u maloj dvorani Doma sportova 2011. godine u odličnoj atmosferi trajao satima.

Publika izvođačima jednostavno nije dozvolila silazak sa scene stalno ih pozivajući na novi bis u gotovo stadionskoj atmosferi neviđenoj na koncertima u Hrvatskoj. Ovoga puta Manu priprema show u četveročlanom sastavu s nenadmašnim Madjidom na gitari, Philippeom Teboulom na bubnjevima te Gambeatom na bas gitari.

Milijuni prodanih albuma, glazbene nagrade, odlično prihvaćene suradnje s umjetnicima i filmašima, neodoljiva mješavina sentimentalnih melodija, brzih ritmova, maštovitosti i beskrajne želje za stvaranjem i poboljšavanjem svijeta kroz glazbu postali su njegovi zaštitni znakovi. Ne propustite još jedan vrhunski koncertni doživljaj koji će vas na najbolji mogući način uvesti u novu sezonu.  

20.08.2013. 18:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Anonimno
  28.08.2013. 15:27
  *** STAY YOU ***
  --------------------------
  * Polazim od sebe samog : i danas nitkome ništa ne uzimam za zlo,nitkome ništa ne zameram,nitkoga ne osudjujem,svima sve praštam,a sve ovo radim u ime Krista * Budi blagoslovljen Gospodine,ti koji kruh iz zemlje nam daješ * Ne opterećujem se što mnoge stvari ne razumem,jer ono što mnogi ne razumeju,razume Bog * Kada čujem reč : “ nikako ”,ili reč : “ nikada “,onda znam da sve meni jeste oprošteno,kada čujem reč : “ uvek “,onda znam da uvek jeste slava Gospodinu * Na pitanje : dokle će biti oblak laganja nad našom zemljom?,ne znam * Sinko i kćeri : veliko je tvoje verovanje,opraštaju ti se tvoji gresi * Da li su cigare vinston nastale 1954.godine,ni to ne znam * Ono što znam i verujem,jeste sledeće * Slušati i prihvatiti savet lekara * Lekar leči,potpuno izlečenje dolazi od Boga * “ Gospodin je moj lekar “,na ovakav način uzvisio lekare jeste Bog * " U onaj upravo čas iscijeli mnoge od bolesti,od muke i od zlih duhova i mnogima slijepima darova vid očni " * Ne treba zaboraviti da su i lekari Gospodnji,i mnogi lekovi jesu blagoslovljeni Bogom * Sve je od Boga,na najsigurnije mesto odlazi Bogu * " I odgovori im: " Idite i javite Ivanu,što ste vidjeli i čuli : Slijepi vide,hromi hode,gubavi se čiste,gluhi čuju,mrtvi ustaju,siromašnima se propovijeda radosna vijest.Blagoslovljen je onaj,komu ja nisam povod spoticanja ! " * Mnogi od njih žive pod velikim osećajem krivice,mnogi su opterećeni gresima koji su im oprošteni * “ Blagoslovljeni,kojima se oprostiše bezakonja,i kojima se grijehi pokriše ! “ * Izmedju ostalog,ja sam i onaj koji jeste sklonjen i odbačen * Izmedju ostalih,uteha i ohrabrenje ide onima koji su doživeli pobačaj(izgubili svoje dete),pa i onima koji su abortirali,sva ta deca pre nego su pobačena,i pre nego su abortirana,jesu spasena(iako sklonjena i odbačena od svih),u rukama Nebeskog Oca,do sledećeg susreta,raduju se,u izobilju uživaju i imaju svaku savršenu puninu u Kraljevstvu Nebeskom * “ Blagoslovljen čovjek,kojemu Gospodin ne računa grijeha ! “ * Hodam ulicom i prepoznajem sklonjene i abortirane * “ On je svima narodima otac pred Bogom po riječi Pisma : " Postavio sam te ocem mnogim narodima : " Ili njega,koji oživljuje mrtve i zove ono,što nije,kao ono,što jest,on je vjerovao “ * I danas,izmedju ostalih,uhvaćenima u preljubi,i onima koji su zgrešili abortirajući,na ovakav način obraća im se Gospodin Isus : idi i ne greši više,da ti se ne bi desilo mnogo veće zlo * Znaju oni * Zar ima nešto divnije do kada osoba znajući da jeste zgrešila,danas od Boga dobija i doživljava otpust i potpuni oprost od svih greha * I danas iz grobova podiže mrtve Krist,i danas bolesne isceljuje Krist,i danas slepima daruje vid Krist,i danas gluhima daruje sluh Krist,i danas sve djavole izgoni Krist * Pre vremena,sve vreme,u svako vreme,izvan vremena,za sve i na svemu hvala i slava Bogu Isusu Kristu * Till the end,odnosno,kroz novi početak sve : ljubim,volim i pozdravljam *
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh