« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
BRAVO

Manu Chao donira dječju bolnicu u Zagrebu

Humanitarna akcija za Kliniku za dječje bolesti 'Klaićeva' na koncertu Manu Chao La Ventura

Lijep potez zvijezde
Lijep potez zvijezde (INmusic)
Više o

ulaznice

,

Manu Chao

,

koncert

,

Klaićeva bolnica

,

donacija

,

cijena ulaznica

Nakon prošlog koncerta "Manu Chao La Ventura" koji se održao 4. travnja 2011. godine u zagrebačkom Domu sportova kada je prihod od prodaje memorabilija u iznosu od 26.000 kuna doniran KBC-u Rijeka, ovaj glazbenik velika srca će i ovaj put učiniti dobro djelo te prihod od prodaje majica i drugih memorabilija donirati Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Klinika za dječje bolesti ("Klaićeva") jedna je od najvažnijih medicinskih ustanova za liječenje djece s malignim bolestima u Hrvatskoj. KDB Klaićeva već nekoliko mjeseci prikuplja sredstva za novi dijagnostički uređaj, odnosno hematološki brojač za koji nedostaje još 130.000 kuna, a koji se koristi prvenstveno za analizu krvi i pravilno dijagnosticiranje bolesti, odnosno njezino praćenje. Iz tog razloga, organizator će prikupljena sredsta donirati klinici za potrebe kupnje uređaja (čija cijena iznosi 375.000,00 kn).

Iznos donacije za bolnicu, ovisit će o visini iznosa prikupljenog novca od prodaje memorabilija, stoga je svaka, čak i najmanja donacija od uistinu velike važnosti za ovu akciju. Manu Chao odlučio je pomoći Klinici za dječje bolesti "Klaićeva", i ovim putem, izvođač, Multikultura i INmusic festival kao organizatori koncerta zahvaljuju unaprijed svim posjetiteljima koji će svojom kupnjom nekih od proizvoda sudjelovati i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Manu Chao nastupit će 12. rujna u dvorištu Zagrebačkog velesajma, a sve informacije o ovom događanju mogu se pronaći na službenoj stranici INmusic festivala www.inmusicfestival.com.

06.09.2013. 10:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh