« Glazba
objavljeno prije 11 godina
KONCERT

Mande Mande Konfuzija u Sax!u

Mjesni odbor prošle je godine odsvirao mnoštvo koncerata i ozbiljno se priprema za novu sezonu kojom misli potvrditi trenutno atraktivnu poziciju nove mlade krijeste „otočkog vala"

Mjesni odbor stiže osvojiti Zagreb
Mjesni odbor stiže osvojiti Zagreb (Spona)
Više o

ulaznice

,

Sax

,

koncert

,

Mjesni odbor

Svaki je otok kontinent za sebe i svaki je drugačiji. Sa svojim valama, žalima, hridima, lukama, dijalektima, sprovodima, svjetionicima... i glazbom. Tako je i otočka glazba drugačija od one kopnene. I zato u petak, 24.5.2013., Mjesni odbor sa Šolte dolazi u Zagreb svirati svoju drugačiju glazbu.

Bit će to njihov prvi samostalni koncert u metropoli kojim će predstaviti svoj novi, drugi po redu album koji je trenutno u proizvodnji. Bude li sve kako treba, posjetitelji Sax!a će biti prvi koji će moći čuti i primiti u ruke njihovo novo diskografsko izdanje. Uz malo dobre volje i po specijalnoj cijeni isto će moći ponijeti doma.

Mjesni odbor prošle je godine odsvirao mnoštvo koncerata i ozbiljno se priprema za novu sezonu kojom misli potvrditi trenutno atraktivnu poziciju nove mlade krijeste „otočkog vala". Jer njihov prvi singl „Mande Mande" s prošlog albuma uvjerljivo s više od 400.000 klikova na Youtube drži prvo mjesto top liste „otočkog rocka". Prvi singl s novog albuma je pjesma „Konfuzija (Ispod karatila") i njen je videospot trenutno u montaži.

Gost „Mjesnog odbora" u Sax!-u bit će zagrebački sastav „Sebastian Doe", a ulaznice su samo 30 Kn. U pretprodaji ih možete nabaviti u Rockmarku, Dirty Old Shopu i na šanku Sax!a.

22.05.2013. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh