Metro-portal.hr

objavljeno 22.05.2013. 10:55:00
KONCERT

Mande Mande Konfuzija u Sax!u

Mjesni odbor prošle je godine odsvirao mnoštvo koncerata i ozbiljno se priprema za novu sezonu kojom misli potvrditi trenutno atraktivnu poziciju nove mlade krijeste „otočkog vala"

Mjesni odbor stiže osvojiti Zagreb
Mjesni odbor stiže osvojiti Zagreb (Spona)

Svaki je otok kontinent za sebe i svaki je drugačiji. Sa svojim valama, žalima, hridima, lukama, dijalektima, sprovodima, svjetionicima... i glazbom. Tako je i otočka glazba drugačija od one kopnene. I zato u petak, 24.5.2013., Mjesni odbor sa Šolte dolazi u Zagreb svirati svoju drugačiju glazbu.

Bit će to njihov prvi samostalni koncert u metropoli kojim će predstaviti svoj novi, drugi po redu album koji je trenutno u proizvodnji. Bude li sve kako treba, posjetitelji Sax!a će biti prvi koji će moći čuti i primiti u ruke njihovo novo diskografsko izdanje. Uz malo dobre volje i po specijalnoj cijeni isto će moći ponijeti doma.

Mjesni odbor prošle je godine odsvirao mnoštvo koncerata i ozbiljno se priprema za novu sezonu kojom misli potvrditi trenutno atraktivnu poziciju nove mlade krijeste „otočkog vala". Jer njihov prvi singl „Mande Mande" s prošlog albuma uvjerljivo s više od 400.000 klikova na Youtube drži prvo mjesto top liste „otočkog rocka". Prvi singl s novog albuma je pjesma „Konfuzija (Ispod karatila") i njen je videospot trenutno u montaži.

Gost „Mjesnog odbora" u Sax!-u bit će zagrebački sastav „Sebastian Doe", a ulaznice su samo 30 Kn. U pretprodaji ih možete nabaviti u Rockmarku, Dirty Old Shopu i na šanku Sax!a.

22.05.2013. 10:55:00
http://metro-portal.hr/mande-mande-konfuzija-u-saxu/78260/