« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
VELIKA BUDUĆNOST

Manchester United zainteresiran za mladog Kovačića

"United je jasno dao do znanja da je jako zainteresiran za Kovačića i misle da je on buduća zvijezda", kazao je neimenovani izvor za Goal.com

Fotografija vijesti
Više o

Dinamo

,

Manchester United

,

transfer

,

Sir Alex Ferguson

,

Mateo Kovačić

Trener engleskog prvaka Manchester Uniteda Alex Ferguson jako je zainteresiran za mladu zvijezdu zagrebačkog Dinama Matea Kovačića, piše u utorak Goal.com.

Kako se navodi na tom web siteu, Ferguson je spreman platiti odštetu u visini od 10 milijuna funti, koliko traži Dinamo, za mladog hrvatskog napadača kojeg nazivaju "novim Lukom Modrićem".

Ferguson je osobno zainteresiran za dovođenje 17-godišnjeg Kovačića za kojeg su interes pokazali i drugi veliki europski klubovi poput Arsenala, Juventusa i minhenskog Bayerna, dodaje Goal.com. Navodno je ljetos Arsenal odustao od dogovora o Kovačićevom transferu jer je odštetu smatrao previsokom.

Međutim, Ferguson ne planira iznijeti ponudu za Kovačića u zimskom prijelaznom roku, ali će ga pratiti s ciljem da se transfer realizira u ljetnom prijelaznom roku.

"United je jasno dao do znanja da je jako zainteresiran za Kovačića i misle da je on buduća zvijezda", kazao je neimenovani izvor za Goal.com. "Njegova dob i cijena znače da je prijelazni rok u siječnju prerano za transfer, ali povratne informacije govore da bi Kovačić volio zaigrati na Old Traffordu i United je jako zainteresiran za dogovor s njim".

Kovačić je već standardni član prve momčadi Dinama i najmlađi je strijelac kluba nakon što je zabio gol za pobjedu zagrebačkog kluba 6-0 nad Hrvatskim Dragovoljcem u studenom 2010.

18.10.2011. 14:05:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh