Metro-portal.hr

objavljeno 18.10.2011. 14:05:44
VELIKA BUDUĆNOST

Manchester United zainteresiran za mladog Kovačića

"United je jasno dao do znanja da je jako zainteresiran za Kovačića i misle da je on buduća zvijezda", kazao je neimenovani izvor za Goal.com

Fotografija vijesti

Trener engleskog prvaka Manchester Uniteda Alex Ferguson jako je zainteresiran za mladu zvijezdu zagrebačkog Dinama Matea Kovačića, piše u utorak Goal.com.

Kako se navodi na tom web siteu, Ferguson je spreman platiti odštetu u visini od 10 milijuna funti, koliko traži Dinamo, za mladog hrvatskog napadača kojeg nazivaju "novim Lukom Modrićem".

Ferguson je osobno zainteresiran za dovođenje 17-godišnjeg Kovačića za kojeg su interes pokazali i drugi veliki europski klubovi poput Arsenala, Juventusa i minhenskog Bayerna, dodaje Goal.com. Navodno je ljetos Arsenal odustao od dogovora o Kovačićevom transferu jer je odštetu smatrao previsokom.

Međutim, Ferguson ne planira iznijeti ponudu za Kovačića u zimskom prijelaznom roku, ali će ga pratiti s ciljem da se transfer realizira u ljetnom prijelaznom roku.

"United je jasno dao do znanja da je jako zainteresiran za Kovačića i misle da je on buduća zvijezda", kazao je neimenovani izvor za Goal.com. "Njegova dob i cijena znače da je prijelazni rok u siječnju prerano za transfer, ali povratne informacije govore da bi Kovačić volio zaigrati na Old Traffordu i United je jako zainteresiran za dogovor s njim".

Kovačić je već standardni član prve momčadi Dinama i najmlađi je strijelac kluba nakon što je zabio gol za pobjedu zagrebačkog kluba 6-0 nad Hrvatskim Dragovoljcem u studenom 2010.

18.10.2011. 14:05:44
http://metro-portal.hr/manchester-united-zainteresiran-za-mladog-kovacica/64469/