« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
TKO GA DRŽI?

Mamić: Volio bih konačno otići iz Hrvatske

Gadi mi se sve ovo što se događa u posljednje vrijeme, kaže Mamić koji ipak neće otići iz nogometa

Zdravko Mamić
Zdravko Mamić (Ronald Gorsic / CROPIX)
Više o

Zdravko Mamić

,

HNS

Zdravko Mamić ponovno je dobio pozornost medija. Više od pola sata kasnila je konferencija za novinare nakon treće sjednice Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza jer je većina novinara, fotoreportera i televizijskih snimatelja u predvorju okružila izvršnog dopredsjednika Dinama i člana IO HNS-a Zdravka Mamića koji je, kao i obično, imao mnogo toga za reći, prenosi Hina.

"Gadi mi se sve ovo što se događa u posljednje vrijeme, najviše bih volio da odem iz nogometa, da mogu sve ovo ostaviti i konačno otići iz Hrvatske", izjavio je Mamić.

Mamić se osvrnuo na dopis Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, u kojem se spominje njegovo ime u smislu sukoba interesa u Dinamu.

"Prvo, moj sin nije bio niti će biti u sukobu interesa. Mario nije napravio niti jedan posao s igračima Dinama, niti onima koji su dolazili u Dinamo, a niti onima koji su odlazili iz Dinama. Uostalom, u jednom dijelu Zakon o športu je loše napravljen, a moj sin će, čim se vrati iz inozemstva, ukinuti licencu", dodao je Mamić.

24.02.2011. 18:17:25
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Orhan
    25.02.2011. 12:56
    Mislim da tipus ne treba uopće ići van domaje Hrvatske već samo pogledati red vožnje i prvim se busom pjevajući uputiti do Jankomira ... Ekipica iz Leta ... ga već čeka ...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh