« Seks
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Male tajne velikih majstora seksa

Biološke činjenice na stranu, uobičajeno je da erekcija nakon ejakulacije nestane, a seksualno uzbuđenje splasne... no ipak ne mora biti tako

Obično to ipak završi ovako...
Obično to ipak završi ovako... (Arhiva)
Više o

seks

,

erekcija

,

ejakulacija

Nastaviti odnos nakon orgazma muškarcima nije tako jednostavno jer postoji faza oporavka tijela. Naravno, možete je preskočiti i ponovno postići uzbuđenje, ali tijelu je nakon seksualne aktivnosti potreban odmor.

Naime, za vrijeme erekcije krvne žile se šire kako bi dotok krvi u penis bio što bolji. Predugo trajanje tog stanja može oštetiti stanice i uzrokovati jaku bol. 

Tjelesno gledano erekcija služi primarno tome da omogući seksualni odnos tj. penetraciju, a zatim i ejakulaciju. Kada muškarac ejakulira, erekcija je jednostavno ispunila svoju svrhu i spolni se organ automatski opušta. 

Biološke činjenice na stranu, uobičajeno je da erekcija nakon ejakulacije nestane, a seksualno uzbuđenje splasne. Kod žena to nije toliko 'vidljivo', ali događa se ista stvar. Za vrijeme seksa žensko je tijelo uzbuđeno, a promjene su vidljive na genitalijama. Dolazi do oticanja u intimnom području i lubriciranja, a kada je odnos gotov sve polako dolazi na staro. 

Ukratko - erekcija nakon ejakulacije moguća je i seksualni odnos ne mora završiti, ali podsjećamo da postoji niz drugih stvari koje ne zahtjevaju erekciju. 

29.09.2018. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh