« Seks
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
SAVJETI

Male tajne savršenog seksa

Sramežljivim djevojkama seks može biti ne baš naročito ugodno iskustvo jer se ne mogu opustiti, pa evo par dobrih savjeta

Male tajne velikih majstor(ic)a :)
Male tajne velikih majstor(ic)a :) (Shutterstock)

Seks je dobar samo ako su oba partnera opuštena, a kako mnoge žene zbog srama imaju problema i ne mogu stvarno uživati u seksu, vrijedi spomenuti par stvari koje nije teško napraviti kako bi se taj strah otjerao.

Za početak, obucite nešto seksi na sebe ako vam nije lako želju za seksom izraziti riječima. Odjeća će poslati vrlo jasnu i nedvosmislenu poruku, pa odaberite nešto decentno, a opet izuzetno zavodljivo što će partneru dati do znanja da želite u krevet. Odmah. Sad.

Ako već prije toga malo potpalite atmosferu laganim flertanjem porukama koje ne moraju nužno biti lascivne nego dvosmislene, brzim telefonskim pozivom na posao promuklim glasom punim želje naručujući, recimo, da na povratku kući kupi šlag i čokoladne mrvice ... Mašta će mu proraditi neobuzdano i nećete trebati više ništa reći ni pokazati, on će znati što želite.

Možete ga i dočekati u seksi atmosferi, prigušenih svjetala ili upaljenih svijeća, s laganom glazbom i bocom vina u seksi odjeći.

No, bez obzira na sve ove savjete, uvjerljivo najbolje je jasno izraziti svoje želje i porazgovarati s partnerom o svim stvarima koje vas u seksu muče.

07.03.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh