« Seks
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
LOOL

Činjenice o seksu koje niste znali

Mitova o seksu ima toliko da ih se može nabrajati i raskrinkavati danima, a mi smo ovdje na zub uzeli njih nekoliko najčešćih

Mitove treba poslati u ropotarnicu povijesti
Mitove treba poslati u ropotarnicu povijesti (Arhiva)
Više o

seks

,

oralni seks

,

prezervativi

,

klitoris

,

dobar seks

,

analni seks

,

vaginalni mišići

Seks je tema puna mitova koje treba raskrinkati za dobrobit mladih koji tek kreću u seksualne avanture, no ima ih poprilična količina koje pogrešno prihvaćaju i iskusni, pa su na stranici thoughtcatalog napravili kraću listu najvećih zabluda.

Priča o opuštenosti vagine jednostavno ne stoji, vaginalni se mišići ne mogu opustiti tako da bi najednom vagina bila "velika". Kroz vaginu prođe cijela beba, pa kako bio onda puno seksa utjecalo na njenu veličinu. Kako je lijepo rekla Bepina u Malom mistu - nije pi... sapun da će se istrošit!

Vaginalni orgazam je sjajna stvar, no većina žena ne može ga doživjeti samo od penetracije, pa ne zaboravite na klitoris. S druge strane, oralni seks neki ne smatraju seksom - greška, jest, i na taj se način prenose spolne bolesti. Da svratimo i na stražnji ulaz - analni seks ne izaziva inkontinenciju, ako ste možda čuli tako nešto, znajte da je to glupost.

No, u svim tim slučajevima postoji samo jedna vrsta zaštite koja je koliko-toliko sigurna i štiti od trudnoće i spolno prenosivih bolesti - prezervativ.

Trudnoću će teško spriječiti prekinuti snošaj pod tušem ili za vrijeme menstruacije. Naime, osim sperme postoji i predejakulat u kojem također ima malih plivača spremnih za oplodnju jajne stanice koji plivaju uzvodno i žive po sedam dana.

I da, veličina nije važna ... barem tako tvrdi pola žena.

06.03.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh