« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
OPTIMIZAM

Makarski hotelijeri za Uskrs očekuju prošlogodišnji posjet

Na Makarskoj rivijeri će hoteli prema sadašnjem stanju rezervacija ugostiti više od 1.600 gostiju

(Wikipedia)
Više o

hrvatski turizam

,

Makarska rivijera

,

predsezona

,

uskrsni blagdani

,

Makarska turizam

,

makarski hotelijeri

Hotelijeri s Makarskog primorja procjenjuju da im posjet gostiju za ovogodišnje uskrsne blagdane neće biti ništa slabiji od prošlogodišnjeg.

Prema informacijama iz službi prodaje hotelijera te s recepcija hotelskih kuća, na Makarskoj rivijeri za uskrsne blagdane poslovat će 16 hotela koji će, prema sadašnjem stanju bookinga i pristiglih rezervacija, ugostiti više od 1.600 gostiju.

Zadovoljni smo najavama dolaska gostiju za Uskrs, kažu u hotelima Brela gdje potvrđuju vrlo dobar booking za nastavak predsezone. Stanje alotmanske prodaje ukupno je za ovogodišnje ljeto čak 13 posto bolje nego u ovo vrijeme prošle godine, kazao je direktor prodaje Žarko Kristić.

Popunjenost dvaju hotela u Baškoj Vodi bit će za Uskrs te u preostalom dijelu travnja kao i prošle godine, a hotelijeri dodaju kako će ostale hotelske kuće biti otvorene uoči svibanjskih praznika.

Kvalitetnu popunjenost hotela za uskrsne blagdane kao i predsezonu najavljuju i u Hotelima Makarska, a direktor Joško Lelas očekuje poslovnost na lanjskoj razini.

Procjene popunjenosti drugih makarskih hotelskih kuća su kao i prošle godine, pa će u gradu za uskrsne blagdane boraviti oko 600 gostiju.

Sa stanjem bookinga za Uskrs zadovoljni su i hotelijeri Tučepa u čijim će se hotelima odmarati više od 400 turista i već za dva tjedna najavljuju brojniji dolazak gostiju.

U Podgori, Živogošču i općini Gradac hotelijeri su uvjereni kako će turistički Uskrs biti dobar te da će značiti dobar zalet za još jednu turističku godinu. (hina/metro-portal)

01.04.2010. 10:10:07
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    bol kroatien
    03.02.2012. 00:47
    Hotelijeri s Makarskog primorja procjenjuju da im posjet gostiju za ovogodišnje uskrsne blagdane neće biti ništa slabiji od prošlogodišnjeg.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh