« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
2014.

Majmun - godišnji kineski horoskop za 2014.

Za Majmuna će 2014. biti godina u kojoj će najviše do izražaja doći njegovo lukavstvo i snalaženje u svim situacijama

Majmun - godišnji kineski horoskop za 2014.
Majmun - godišnji kineski horoskop za 2014. (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

Majmun kineski horoskop

,

2014 kineski horoskop

,

Godišnji kineski horoskop 2014

,

godine konja

,

majmun kineski horoskop 2014

,

kineski horoskop 2014.

Majmun u godini Konja može očekivati malo više pritiska nego što ga je imao u godini Zmije, no kao lukav znak uspjet će se othrvati svim problemima i proći kroz godinu uglavnom neokrznut. Naročito dobro su aspektirana putovanja na kojima će ostvarivati vrijedne kontakte, pa je poželjno iskoristiti svaku priliku koja se nudi.

Štoviše, u slučaju da nisu zadovoljni svojim životom, ova je godina idealna za potragu za srećom daleko od rodnog mjesta. Dobri aspekti odnosa s inozemstvom ne pojavljuju se tako često, pa ćete zbog prilika koje vam se pružaju morati ozbiljno razmisliti o svojoj budućnosti. Uz kvaltitetne savjete prijatelja i pokoju mudru od starijih članova obitelji odabrat ćete najbolju mogućnost.

KARIJERA

Ludnica na poslu prelila se iz prošle godine u ovu, tako da vas i dalje očekuju dugi radni sati, velika količina posla i puno stresa. No, za razliku od prošle godine, imat ćete više uspjeha u savladavanju prepreka, što znači samo da ste počeli više koristiti svoju inteligenciju. To će vam u konačnici donijeti nekoliko sjajnih poslovnih prilika i mogućnost napredovanja, a na vama je da odaberete ono što vam dugoročno najviše odgovara. Nemojte biti zaslijepljeni blještavilom instant uspjeha i držite se onoga što najbolje znate raditi.

MATERIJALNA SITUACIJA

Prilike za zaradu će ove godine biti brojne, no trebat ćete pokazati zrelost i mudrost kako ne biste uzaludno trčali za novcem na jednoj strani, dok vas na drugoj strani samo čeka da ga pokupite. Morat ćete uporno raditi i brzo reagirati kad se ukaže prava prilika, a onda će zarada biti značajna. Budite umjereni jer će vam se pohlepa brzo obiti o glavu, kvalitetno dugoročno ulaganje uvijek je bolji izbor od jednokratne zarade.

nastavi čitati dolje

VEZE

Neće biti nekih znatnih pomaka na ljubavnom planu, prvenstveno iz razloga što će vam većina vremena otići na posao i stvari vezane uz njega. U trenutnom okruženju slobodnim će Majmunima biti teško naći novog partnera, pa ako to želite, morat ćete pronaći novo društvo. Majmuni u stabilnim vezama ili braku morat će se dobro potruditi kako bi osigurali dovoljno vremena za svog partnera koji bi se mogao početi osjećati usamljeno i zapostavljeno.

ZDRAVLJE

Pritisak na poslu lako bi se mogao odraziti na vaše zdravlje, stoga je vrlo važno da se u slobodno vrijeme što više posvetite aktivnostima na otvorenom i pokušate pronaći dovoljno vremena za kvalitetan odmor. Par kraćih odmora tijekom godine bit će korisnije od godišnjeg odmora u komadu tijekom ljeta. Pokušajte se suzdržati od opasnijih sportova koji su vam inače dragi kako biste izbjegli mogućnost ozljeda.

Provjerite što očekuje ostale znakove u godini Konja
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.01.2014. 00:16:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh