« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
MAGLOVITO JUTRO

Magla smanjuje vidljivost na autocestama

Vidljivost je mjestimice smanjena zbog magle u Lici, sjeverozapadnoj Hrvatskoj i Slavoniji, a posebice na dionicama autocesta

Magla smanjuje vidljivost na autocestama
Magla smanjuje vidljivost na autocestama (HAK)
Više o

promet

,

HAK

,

magla

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, sjeverozapadnoj Hrvatskoj i Slavoniji, posebice na dionicama autocesta: A1, između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, na A3 Bregana-Lipovac, od Ivanić Grada do Novske i od Nove Gradiške do Lipovca, te A2 Zagreb-Macelj, od Krapine do Zaboka, izvijestio je jutros HAK.

Na dionicama pod maglom, te u Istri i Gorskom kotaru kolnici su vlažni i skliski.

Na autocesti A1, promet kroz tunel Mala Kapela teče dvosmjerno, kroz jednu tunelsku cijev, a zabranjen je promet izvanrednim prijevozima čija širina prelazi 3,40 m.

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan, zbog radova na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

05.11.2010. 08:24:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh