« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
STANJE U PROMETU

Magla se spustila na hrvatske ceste

Lika i Gorski kotar zavijeni su u maglu, dok je na ostalim prometnicama stanje redovno

Magla u Lici
Magla u Lici (HAK)
Više o

promet

,

stanje na cestama

,

magla

,

Chery

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj, posebice na dionicama autocesta: A 1, između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, od Zagreba do Karlovca, kao i na A 3 Bregana-Lipovac, od Ivanje Reke do Lipovca. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

Zbog radova na izgradnji punog profila Istarskog Y bit će zatvoren čvor Umag (izlaz za Umag i ulaz u smjeru Slovenije). Promet će se preusmjeriti na D 200 preko Plovanije (od 15.09. do 15.10).

Brza cesta Solin-Klis (D 1) bit će zatvorena za sav promet u vremenskim intervalima: od 9 do 9.30, 13-13.30 i 17-17.30. Obilazak je starom kliškom cestom.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, promet teče jednim trakom kroz tunele Lučice i Sopač, u smjeru Rijeke, zbog radova.

Na Riječkoj obilaznici (B 6), od čvora Čavle do čvora Orehovica, u smjeru Rijeke, vozi se također jednim trakom. Na Zagrebačkoj obilaznici, između čvora Kosnica i čvora Buzin, i na autocesti A 4, u zoni nadvožnjaka Kraljevečki Novaki, zbog radova, ograničenje brzine je 80 km/h.

Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (Puškarićeva ulica). Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

Za sav promet zbog radova zatvorena je državna cesta D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec.

Zbog sanacije klizišta, za teretna vozila zatvorene su ceste: D 34, Daruvar-Maslenjača i ŽC 4030, na dionici Orahovica-Kutjevo.

15.09.2010. 07:36:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh