« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Magla i skliski kolnici usporavaju promet na cestama

Sv. Rokom se vozi kroz jednu cijev zbog radova, a magla je obavila Liku

Stanje na cestama
Stanje na cestama (HAK)
Više o

promet

,

HAK

,

stanje na cestama

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u Istri, Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru. Magla mjestimice smanjuje vidljivost i usporava vožnju u Lici, na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Gospić. Zastoje očekujemo na dionicama cesta gdje je zbog radova na snazi privremena regulacija i na graničnim prijelazima sa Slovenijom.

Za sav je promet, zbog oštećenog mosta, zatvorena državna cesta D 36 Popovača-Sisak na dijelu kroz šumu Brezovica. Obilazak: Ivanić Grad - Martinska Ves ili Kutina-Novska - Jasenovac, te čvor Popovača-čvor Ivanja Reka-zagrebačka obilaznica-Velika Gorica-Sisak.
Zbog sanacije nasipa zatvorena je županijska cesta ŽC 3069 Strmec Bukevski (Ž 3069)-Obed.

Na autocesti A 1 zbog radova na redovitom održavanju u tunelu Sveti Rok promet teče kroz jednu tunelsku cijev, a zbog sužena kolnika zabranjen je prolazak izvanrednih prijevoza čija širina prelazi 3,40 m.

Na zagrebačkoj obilaznici, između čvora Kosnica i čvora Buzin, i na autocesti A 4, u zoni nadvožnjaka Kraljevečki Novaki, zbog radova, ograničenje brzine je 80 km/h.

Zbog sanacije klizišta na državnoj cesti D 116, oko 3 km od Hvara prema Starom Gradu, u dužini od 100 m vozi se jednim trakom, naizmjence.

Za sav promet zbog radova zatvoreni su:
- D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec.
- čvor Umag na Istarskom ipsilonu (obilazak je državnom cestom D 200 preko Plovanije (do 15.10.2010.)
- dionica državne ceste D 1 (Puškarićeva ulica) na dijelu od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom. Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

Za teretna vozila zbog sanacije klizišta zatvorene su:
- D 34, Daruvar-Maslenjača i ŽC 4030, na dionici Orahovica-Kutjevo,
te zbog radova: D 300 između Buja i županijske ceste prema Brtonigli. (obilazak: Buje-Plovanija-Umag-Novigrad).

Do 18. listopada, zbog radova na križanju sa ulicom Rudolfa Fizira promet teče dvosmjeno (po sjevernom koničkom traku, u dužini od oko 500m) na državnoj cesti D 30 između Velike Gorice i Zagreba (Buzina). Zatvoreno je križanje sa županijskom cestom ŽC 3299, Velika Gorica (D 30)-Gradići (L31149). Upozoravamo vozače da poštuju privremenu prometnu signalizaciju, a u vrijeme pojačanog prometa (radni tjedan) molimo ih za strpljenje. (hak/metro-portal)

04.10.2010. 07:42:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh