« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Magla i skliski kolnici u cijeloj zemlji

Lika se probudila obavijena maglom, a duž obale kolnici su mokri i skliski

stanje na cestama
stanje na cestama (HAK)
Više o

stanje na cestama

,

stanje u prometu

Od 8.05 sati prekinut je promet na državnoj cesti D 48 između Tinjana i Pazina u mjestu Ruhci. Obilazak je lokalnim prometnicama.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici. Pojačan oprez potreban je na autocesti A1, između Otočca i tunela Sveti Rok.
Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima na srednjem Jadranu, Gorskom kotaru, Lici, središnjem dijelu unutrašnjosti i Slavoniji.

Tijekom dana očekujemo pojačan promet u blizini turističkih središta na obali i u unutrašnjosti na dionicama na kojima su u tijeku radovi i na gradskim prometnicama.

Zabrana za teretna motorna vozila, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, bit će sutra, u subotu od 4 do 14 sati i u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama: D8 (Jadranska magistrala), D9 (Metković-Opuzen), D21 (Kaštel-Kanfanar), D66 (Pula-Labin-Opatija) i D23 (Žuta Lokva-Senj). Zabrane nema na autocestama kao niti na Ličkoj magistrali.

U Zagrebu, za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko), a otežano se vozi Slavonskom avenijom kod Žitnjaka gdje je promet preusmjeren na Servisnu cestu.

Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (Puškarićeva ulica). Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

U Zagrebu, otežano se vozi Slavonskom avenijom kod Žitnjaka gdje je promet preusmjeren na Servisnu cestu.

Za sav promet je zbog radova zatvorena državna cesta D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec.

Za teretna vozila zatvorene su:
- D 34, Daruvar-Maslenjača, zbog klizišta
- ŽC 4030, na dionici Orahovica-Kutjevo (zbog sanacije klizišta).

06.08.2010. 08:45:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh