« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
JADRANKA KOSOR

Vlada će učiniti sve da ne poskupi kruh

Predsjednica Vlade u je Kninu novinarima izjavila kako će Vlada učiniti sve da ne dođe do poskupljenja kruha ove jeseni

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Admir Buljubašić/Cropix)
Više o

poskupljenje

,

Jadranka Kosor

,

kruh

"Što se nas tiče, mi ćemo učiniti sve da se to ne dogodi. Međutim, treba razgovarati", izjavila je Kosor odgovarajući na novinarski upit kako komentira najave o poskupljenju kruha ove jeseni. "Treba ponoviti svakome da u ovako teškim vremenima krize svatko mora dati svoj doprinos - od članova Vlade do trgovaca", dodala je Kosor.

Rekla je da je prošle godine obavila razgovore sa svima onima koji odlučuju o poskupljenju ili pojeftinjenju prije svega prehrambenih artikala. "I ovaj ćemo put razgovarati, pa ćemo vidjeti", kazala je Kosor.

Ona je danas zajedno s više ministara, koji borave s njom u Kninu u povodu Dana pobjede, posjetila tvrtku TVIK - Tvornicu vijaka Knin. Izjavila je kako je s ministrima došla "pokloniti" se uspjesima TVIK-a jer ta tvrtka sada ima 240 uposlenih a uskoro će se, istaknula je, otvoriti još jedan pogon u kojem će se uposliti 300 radnika.

"TVIK zaslužuje naše duboko poštovanje. Mislim da je na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan branitelja pravi trenutak za posjetiti tu tvrtku", kazala je Kosor.

Novinarima je premijerka pokazala maketu broda što su joj danas poklonili u TVIK-u. Rekla je da je na brodu lik za kormilom, ona. "To sam ja, dobro sam ispala", rekla je premijerka Kosor pokazujući maketu broda. (hina/metro-portal)

05.08.2010. 18:15:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh