« Putovanja
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
POSJETITE!

Magična lička zima

Odmor u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera, oaza elegancije i vrhunskog luksuza, sjajna kombinacija moderne kuhinje i ličkih specijaliteta, atraktivna priroda, bogata kulturna baština – blagdani u Lici doživljaj su za pamćenje

Fenomen Plitvice u zimskom ruhu
Fenomen Plitvice u zimskom ruhu (Arhiva)
Više o

Plitvička jezera

,

Fenomen Plitvice

,

ličko selo

Savršena za izlete, brojne aktivnosti, ali i potpuno opuštanje, Lika je ove zime apsolutni hit, osobito za ljubitelje luksuza koji su dobili novo mjesto vrhunske elegancije u srcu Nacionalnog Parka Plitvička jezera.

Fenomen Plitvice u Plitvica Selu na prvi pogled čini se kao tipično ličko selo s tradicionalnim drvenim kućama, no iza drvenih vrata krije se svijet moderne udobnosti s luksuznim apartmanima. Interijer odiše lakoćom, djelomično je obložen svijetlim i fino obrađenim drvom te autohtonom sedrom, kamenom tipičnim za područje Like, a retro šarm daju mu detalji poput ojastučenih stolaca, kaljeve peći, metalnog zvonca na vratima...

Resort je sjajan izbor za sve one koji traže novu dimenziju odmora i posve drugačije iskustvo za novogodišnje blagdane. Novogodišnji paketi uključuju svečanu buffet večeru u vrhunskom restoranu Kozjak, a ljubitelji intimnijih proslava novu će godinu dočekati u prostranom apartmanu u omiljenom društvu uz pucketanje vatre u kaminu.

Opuštanje u spa zoni, šetnja uz potok koji teče naseljem, posjet veličanstvenom Velikom slapu udaljenom desetak minuta od Fenomena Plitvice, razlog su više da zimski odmor rezervirate u Lici, koja je neodoljiva u to doba godine. 

27.11.2018. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh