« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
WORLD TOUR 2012

Madonna na Maksimiru 11. lipnja

U Zagrebu redovna prodaja ulaznica počinje 17. veljače a dostupne su na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventim

Madonna stiže u Zagreb
Madonna stiže u Zagreb (Wikipedia)
Više o

Zagreb

,

Maksimir

,

Madonna

,

koncert

,

World Tour 2012

Madonna priprema veliki party i svi su pozvani. Madonna World Tour 2012 počinje, kako je najavio međunarodni promoter turneje, Live Nation Entertainment, 29. svibnja u Tel Avivu. Turneja uključuje arene, stadione i posebna mjesta na otvorenom poput Plains of Abraham u Quebecu, te Južnu Ameriku I Australiju gdje Madonna nije nastupala gotovo 20 godina. Turneja će se zadržati u 26 europskih gradova uključujući London, Paris, Milan, Berlin kao i Zagreb, 11. lipnja.

Prvi od 26 koncerata na američkom dijelu turneje počinje 28. kolovoza u Philadelphiji, zatim 6. rujna na stadionu New York Yankees te u Los Angleles Staples Centru 10. listopada. Ulaznice u prodaju kreću od 10. veljače za Tel Aviv I Veliku Britaniju, za Ameriku 13. veljače a za Zagreb 17. veljače. Ulaznice za američku turneju mogu se kupiti preko Ticketmaster.com I LiveNation.com, dok se za zagrebački koncert kupuju preko sistema Eventim. 

Fantastičan uspjeh Madonnine prošle turneje, "Sticky & Sweet" afirimirao je njezin status kao jedne od najuspješnijih izvođača svih vremena. Povijesna je to turneja koju su obilježile nejverojatne brojke poput 70.000 rasprodanih ulaznica u Wrechteru u Belgiji, 76.000 u Helsinkiju (najveći koncert ikada održan u Finskoj od strane jednog izvođača), 40.000 u Oslu te 72.000 u Tallinu u Estoniji. Samo u Sjevernoj Americi prodala je preko 650.000 ulaznica, 72.000 ulaznica za koncert u Švicarskoj što je bio najveći koncer ikada održan u toj zemlji, 75.000 ulaznica u Londonu I 4 rasprodana koncerta u Madison Square Gardenu u New Yorku (60.364 ulaznice).

Najava Madonnine nove turneje popraćena je fantastičnim tjednom u kojem je Madonna nastupala u poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u Americi, Super Bowla I objave njenog singla "Give Me All Your Luvin" s novog albuma MDNA u izdanju Live Nation Entertainment/Interscope Records, a koji će svijetlo dana ugledati 26. ožujka. Video objavljenog singla, u kojem nastupaju  Nicki Minaj I MIA,  premijerno je prikazan na Američkom Idolu .

''Nove pjesme najveće glazbene umjetnice I zabavljačice govore same za sebe.   Njezina umjetnost, talent I kreativna produkcija rastu sa svakom turnejom I Madonna 2012 neće biti iznimka. Presretni smo što je opet na turneji I sigurni smo da su I njeni fanovi" komentirao je Arthur Fogel, Predsjednik Live Nation Entertainment Global Touring i Madonnin promoter.

Za vrijeme svoje nevjerojatne karijere, Madonna je prodala preko 300 milijuna albuma te drži rekord kao najprodavaniji solo izvođač u povijesti koncerata I turneja. Ona je sedmerostruka osvajačica Grammya, producentica, tekstopisac, pjevačica te je primljena u Rock and Roll Hall of Fame. Njezin je poslijednji album  "Hard Candy," debitirao kao broj jedan u 37 zemalja uključujući Sjevernu Ameriku, Veliku Britaniju, Kanadu, Francusku I Australiju. Madonna 2012 World Tour je 9 turneja ove 'Material Girl''. Njena prva turneja bila je 1985  godine pod imenom Virgin tour.

Madonnin službeni Fan klub se zove Icon. Doživotni članovi Legacy Icona prvi će imati pristup ulaznicama I VIP paketima I to od 14.02. pa sve do 16.02.. Registrirani fanovi će imati mogućnosti kupiti "Icon Live Pass,"  što im omogućava ne samo predprodaju ulaznica I VIP paketa, već I ekskluzivni poklon turneje. Učlanite se za besplatno članstvo u Icon na Madonna.com već danas.

PRODAJA ULAZNICA:

U Zagrebu, redovna prodaja ulaznica počinje 17. veljače a dostupne su na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventim, dok je  internet kupovina moguća na www.eventim.hr ,a  online prodaja I kupovina moguća je na  www.viagogo.com.

Cijene ulaznica kreću se u rasponu od 230 kuna za pa sve do 1790 kuna ovisno o  odabranom mjestu sjedenja.

U ponudi su i posebni paketi I ekskluzivni sadržaji poput VIP paketa, Early Entry paketa I Hot Seat paketa, a mogu se kupiti isključivo preko interneta. Za više informacija posjetite : www.VIPNation.com I www.madonna.com.

Fan klub prodaja, koja je moguća preko Icon Fan kluba, počinje 14. Veljače u 10 ujutro I traje do 16. veljače u 15 sati.

Viagogo, europska vodeća tvrtka za ''secondary ticketing'', odnosno, otkupljivanje I prodaju ulaznica, službeno je proglašena partnerom za prodaju Premium ulaznica te Secondary Ticketing partner za Madonnine koncerte diljem Europe. Viagogo će se baviti prodajom Premium ulaznica, omogućujući fanovima da pogledaju jedan od najočekivanijih koncerata godine. Fanovi koji neće moći iz nekog razloga iskorsititi svoju ulaznicu, imaju priliku preprodati je drugom fanu putem Viagogo internet platform, uz , naravno, potpune garancije

 

07.02.2012. 09:13:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh