« Život
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
SJAJNO!

Luksuzne FreeBuds Lipstick slušalice dostupne u prodaji

Inspirirani modnom industrijom, Huaweijevi stručnjaci osmislili su šarmantan dizajn te ga spojili s vodećom tehnologijom

FreeBuds Lipstick
FreeBuds Lipstick (Huawei)
Više o

FreeBuds Lipstick slušalice

Huawei je objavio početak prodaje Huawei FreeBuds Lipstick slušalica na hrvatskom tržištu. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom. Ono što posebno ističe slušalice jest blistavo kućište od nehrđajućeg čelika koje podsjeća na ruž za usne, a unutar kućišta se nalaze jedinstvene i ultra lagane slušalice crvene boje. Uz Huawei FreeBuds Lipstick, na tržištu će uskoro biti dostupni i novi uređaji iz P50 serije - P50 Pro te P50 Pocket.

Dizajn nalik ružu za usne

Inspirirani modnom industrijom, Huaweijevi stručnjaci osmislili su šarmantan dizajn te ga spojili s vodećom tehnologijom. FreeBuds Lipstick slušalice napravljene su od nehrđajućeg čelika, otporne su na koroziju i istrošenost, a čak 30 procesa obrade i poliranja zaslužno je za eleganciju zaobljenih lukova ovih luksuznih slušalica. Osim glamurozne kombinacije crne, zlatne i crvene boje, koje predstavljaju misterij, zanos i šarm, FreeBuds Lipstick slušalice imaju poseban miris koji pruža dodatni premium doživljaj.

Vrhunsko audio iskustvo

Inovativan dizajn FreeBuds Lipsticka podržava frekvenciju do 40 kHz, donoseći zvuk visoke kvalitete i savršeno iskustvo slušanja. Visoki frekvencijski opseg čini srednje i visoke tonove snažnijima, što korisnicima pruža moćan i očaravajući zvuk.

FreeBuds Lipstick opremljene su AEM (Adaptive Ear Matching) EQ tehnologijom automatskog prepoznavanja oblika uha korisnika, koja određuje optimalne postavke za svakog korisnika i omogućuje mu dosljednu kvalitetu zvuka visoke frekvencije.

Štoviše, korisnici putem Huawei AI Life aplikacije, mogu odabrati jedan od 3 načina rada, uključujući zadani, pojačanje basa te pojačanje visokih tonova, kako bi prilagodili svoje okruženje za maksimalni audio doživljaj.

Pametno povezivanje

FreeBuds Lipstick kompatibilne su sa svim iOS i Android uređajima. Koristeći Bluetooth, slušalice je moguće upariti s pametnim telefonom, tabletom ili računalom, a dovoljno je odabrati željenu funkciju na pop-up prozoru.

Kada je funkcija aktivnog poništavanja buke isključena, FreeBuds Lipstick pružaju 4 sata neprekidne reprodukcije glazbe, a zajedno s kućištem za punjenje, vrijeme se povećava na čak 22 sata, što korisnicima omogućuje neometano uživanje u omiljenoj glazbi bilo kada i bilo gdje.

Cijena

Preporučena maloprodajna cijena FreeBuds Lipstick slušalica iznosi 1.999,00 HRK.

Huawei proizvodi

Huawei nastavlja pružati različite inovativne proizvode korisnicima diljem svijeta, te je nedavno predstavio najnovije vodeće pametne telefone iz obitelji P serije, P50 Pro i preklopni P50 Pocket, koji će oduševiti sve entuzijaste mobilne fotografije, a uskoro će biti dostupni u Hrvatskoj. Uređaji dolazi s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu, a ako korisnici imaju ikakvih nedoumica kako koristiti aplikacije, mogu pronaći sve informacije na AppsOnHMS stranici.

Krajem prošle godine Huawei je predstavio novu Watch GT 3 seriju satova koja mami poglede svojim dizajnom i estetikom te donosi trajanje baterije do 2 tjedna. Uređaj je dostupan u dvije veličine, 46mm i 42mm, a oba modela imaju sličnost s tradicionalnim elegantnim satovima.

Uz Watch GT 3, Huawei je također predstavio i novo prijenosno računalo serije MateBook. Riječ je o Huawei MateBook 14s modelu koji kombinira elegantan dizajn, inovativne značajke i pametno iskustvo. MateBook 14s pomiče granice svojim ultra tankim dizajnom i svestranim performansama.

07.02.2022. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh