« Film
objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana
FILM

Lovci sakupljači u VR kinu KEK

VR kino KEK jedino je specijalizirano VR kino u Hrvatskoj, što je definitivno odlično

VR kino KEK
VR kino KEK (Arhiva)
Više o

lovci i sakupljači

,

VR kino KEK

Sjedeći u udobnim rotirajućim sjedalima te korištenjem VR headseta, virtualno se teleportirate onkraj granica naše svakodnevice. Glavni fokus kina je na stvaranju osjećaja imerzivnosti, odnosno potpune perceptivne unesenosti koja posjetiteljima omogućuje stvarni doživljaj prizora koji ih virtualno okružuje. U kinu možete pogledati dokumentarne, umjetničke i avanturističke filmove snimljene tehnologijom virtualne stvarnosti.

Nalazi se u samom centru Zagreba, u Petrinjskoj ulici 51, na samo nekoliko minuta hoda od Trga bana J.Jelačića i Glavnog kolodvora. Također, pored kina se nalazi i parking, ako se odlučite doći automobilom.

Na programu kina trenutno je prvi hrvatski VR dokumentarac „Lovci sakupljači", putopisca i storytellera Davora Rostuhara. Film prati svakodnevni život pripadnika jednog od posljednjih plemena sakupljača, Hadza u Tanzaniji, te istražuje odnos između čovjeka i prirode, čovjeka i društva te priča univerzalnu priču o čovječanstvu.

Već od sljedećeg tjedna, donosimo Vam novi naslov, „Osvajanje neba", autora sir David Attenborougha!

U impresivnom VR dokumentarcu čuveni britanski prirodoslovac vodi Vas na fascinantno putovanje kroz evoluciju letenja. Utemeljeno na najnovijim paleontološkim otkrićima, ovo imerzivno iskustvo omogućuje vam divljenje nevjerojatnoj raznolikosti aerodinamičnih oblika dok otkrivate 320-milijunsku dinastiju letenja u predivnoj virtualnoj stvarnosti. U 20 minuta saznajte kako su se insekti, gmazovi i ptice oslobodili iz okova gravitacije i zaputili u zrak, uz legendarnog sir Davida Attenborougha kao vašeg vodiča.

Otvorite nove i neslućene horizonte doživljavanja, učenja i komuniciranja, te si pružite duboka i pamtljiva iskustva posjetom našem VR kinu!

VR kino KEK

       adresa: Petrinjska 51, Zagreb

       radno vrijeme: Utorak - nedjelja, 16:00 - 23:00 (Blagajna kina otvara se 30 minuta prije prve projekcije.)

12.01.2024. 17:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh