« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina
kraj produženog vikenda

Loše vrijeme radi gužve na autoputu

Kolone za sada između Karlovca i Jaske prema Zagrebu, na Lučkom još mirno

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

stanje na cestama

,

naplatne kućice Lučko

Zbog velike gustoće prometa i loših vremenskih prilika na dionici autoceste Karlovac-Jastrebarsko vozi se otežano i u koloni u smjeru Zagreba. Vozače molimo za strpljenje.
Gužva je i na naplatnim postajama Karlovac na izlazu s autoceste, a na naplatama Lučko i Demerje na ulazu u Zagreb zasada nema čekanja.

Pojačan je promet na autocestama A 2 Zagreb-Macelj i A 3 Bregana-Lipovac u smjeru graničnih prijelaza Macelj i Bregana te na glavnim prometnicama od mora prema unutrašnjosti. Na naplati Ivanja Reka pojačan je izlaz s autoceste no nema dužih čekanja.

Opreznije treba voziti na cestama gdje su kolnici mokri i skliski, te na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (D 8) zbog mogućih su odrona zemlje i kamenja.

Večeras od 24:00 do 6:00 sati ujutro, riječka obilaznica između čvorova Orehovica i Škurinje bit će zatvorena u oba smjera. Obilazak je kroz Rijeku.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona je do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na Ličkoj magistrali (D 1).

Na zagrebačkoj obilaznici (A 3), kod čvora Buzin, od 25. do 27. km, prometuje se dvosmjerno, južnom stranom kolnika, zbog radova na sanaciji nadvožnjaka „Klara".

Svaki dan, u vremenu od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4), u cilju povećanja protočnosti i sigurnosti prometa.

28.06.2009. 18:04:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh