« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Los Ninosi danas gosti Radija 101

Vesela ekipa gostovat će u emisiji By the way u 16.15 na Stojedinici

Više o

Los Ninos de Los Ojos Rojos

,

Radio 101

Opičena grupa „Los ninos de los ojos rojos", čiju ste glazbu mogli čuti i u popularnoj televizijskoj seriji „Lud, zbunjen, normalan", danas će biti posebni gosti Radija 101! Moći ćete ih bolje upoznati u 16.15h, na početku showa By the way i tako saznati nešto više o „jedanaestorici veličanstvenih". Bit će to idealna prilika i za posljednje nabrijavanje svih vas koji ste već kupili ulaznicu ali i posljednji poziv onima koji još dvoume doći ili ne doći na koncert.

Los ninos de los ojos rojos već su nastupili u Banja Luci i Bihaću, a sutra zauzimaju zagrebačku Močvaru. Na dosadašnja dva koncerta njihova inovativna svirka bila je uspješna formula za fenomenalnu zabavu što dokazuju i komentari bihaćke publike: „Ako se itko razumije u glazbu, sigurno može potvrditi da na ovim prostorima nikada nije bio bolji i kompletniji bend. S tehničke strane - zaista je sve za 10!...Stvarno je koncert za pamćenje!" ili „Tko god nije došao vjerojatno se sad kaje. Ovaj ću koncert pamtiti dok sam živ."  S obzirom da Los ninosi u karijeri imaju više od 600 koncerata, 7 sati uvježbanog programa i čeličnu volju da ih Hrvatska zapamti po fešti i odličnoj svirci - ne preostaje nego doći na zagrebački koncert i u to se uvjeriti uživo. 

Što nam sve pripremaju, zbog čega su dobili nagradu Europske komisije, zašto su obradili pjesmu Zvonka Bogdana i kako se u sve to uklapaju funky ili reggae saznajte u showu By the way Radija 101, u utorak u 16.15!

Kako slučajno ne biste propustili najbolji koncert u gradu, podsjećamo vas da će na dan koncerta (23. ožujka) ulaznica iznositi 60 kn i da se, ukoliko želite uštedjeti 20 kn, još danas zaputite na Eventimova prodajna mjesta ili u Profil Megastore. Požurite! Više informacija dostupno je na: www.eventim.hr.

23.03.2010. 01:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh