« Iza ogledala
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
UFO

Ljudi će u sljedećih 20 godina imati svoj prvi kontakt sa izvanzemaljcima

Ova izjava vodećeg ruskog astronoma dogodila se isti dan kad je iznad Londona snimljeno nekoliko nepoznatih svjetlećih objekata

Fotografija vijesti
Više o

izvanzemaljci

Profesor Andrei Finkelstein, vodeći ruski astronom, smatra da će čovječanstvo svoj prvi kontakt sa izvanzemaljskom civilizacijom ostvariti u naredna dva desetljeća.

Finkelstein je rekao kako deset posto planeta poznatih čovjeku koji kruže oko drugih solarnih sustava ima sastav sličan Zemlji te da postoji dobra šansa da na njima ima vode i života.

Ovo je predviđanje cijenjeni astronom iznio na međunarodnom forumu koji se bavi potragom za vanzemaljskim životom, održanom u Moskvi.

Na jednu od zagonetki koje najviše golicaju maštu Zemljana, o tome kako će izvanzemaljci izgledati, Finkelstein odgovara da on smatra kako će biti slični ljudima, sa glavnom te parom ruku i nogu.

Insitut kojem je na čelu upravo Finkelstein još od sredine 1960.-ih godina prošlog stoljeća šalje u svemir radio-valove i osluškuje zvukove iz svemira.

Ovo zanimljivo predviđanje došlo je na isti dan kad se u britanskim medijima pojavila video snimka misterioznih svjetlosnih kugli koje su letjele u oblacima iznad zgrade BBC-a u Londonu. Leteće objekte kamerom je uhvatio prolaznik, a na snimci se jasno vidi i kako još jedna osoba snima fotografije na svom mobitelu.

28.06.2011. 14:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh