« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
NAJAVE

Ljetno kino ponovno donosi ljeto u Sax!

Ljetno kino je bend koji svojim nastupima u Saxu uvijek obraduje sve prisutne. Nekada dijele mandarine, a nekada jednostavno donesu dobru volju koja odmah prijeđe i na publiku

Ljetno kino
Ljetno kino (Arhiva)
Više o

klub SAX

,

Ljetno kino

Nakon što su u studenome u klubu Sax! proslavili deset godina postojanja benda, sada se vraćaju na mjesto zločina pokazati što se promijenilo u ova dva mjeseca.

Baš kao i uvijek, Ljetno kino će napraviti odličnu atmosferu, svirati vesele pjesme, a optimizam i radost će biti prisutni od samog početka do kraja koncerta. Zahvaljujući ukulelama, klarinetu i bubnjevima, ali i uzavreloj atmosferi osjećat ćemo se kao da je ljeto uranilo.

Ljetno kino čine glazbenici s preko 30 godina iskustva, a oni su Mladen Juričić - Max, Vlade Matulić i Filip Petković - Buki. Osnovani su na ljeto 2009. godine na otoku Braču, a iza sebe imaju nastupe na brojnim manjim, ali i većim festivalima, kao i u klubovima diljem Hrvatske, pa tako i u Saxu u kojem su omiljeni gosti.

Bend će u subotu izvesti obrade domaćih i stranih pop i rock hitova, pjesme novoga vala, a publika će još jednom plesati do kasno u noć uz nezaboravnu zabavu. Dođite i uvjerite se sami u izvrsnost ovih otočkih momaka.

Ulaznice se mogu kupiti na dan koncerta na ulazu u klub Sax! po cijeni od 20 kuna.

15.01.2020. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh