« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
SAVJETI :)

Ljetni proizvodi za kožu

Zbog nošenja kratkih šoseva, haljina i kratkih hlača, česta je i iritacija bikini između butina, a smanjiti iritaciju možete uz pomoć dezedoransa, koji jednostavno samo utrljajte na kožu butina

Pazite na kožu i lice
Pazite na kožu i lice (Arhiva)
Više o

njega kože

,

ljeto

,

savjeti

Ljeto je sjajno doba godine, uživamo u laganoj odjeći i kupanju, no ne smijemo zaboraviti njegu kože jer je prilično napadaju razne nezgodne stvari...

Iritaciju kože prilikom depiliranja možete spriječiti uz pomoć bebi ulja. Umjesto pjene za depiliranje, koristite bebi ulje i iritacija će postati prošlost.

Pijesak sa kože možete ukloniti uz pomoć bebi pudera, koji jednostavno samo nanesite na kožu i sav pijesak će se maknuti.

Zbog nošenja kratkih šoseva, haljina i kratkih hlača, česta je i iritacija bikini između butina, a smanjiti iritaciju možete uz pomoć dezedoransa, koji jednostavno samo utrljajte na kožu butina.

Zadebljani dio kože na koljenima, laktovima i petama možete omekšati uz pomoć vazelina, koji svakodnevno mažite na te dijelove kože.

Produljite vijek trajanja britvice tako da ju nakon depilacije namažete maslinovim uljem.

Ako vas ubode pčela ili osa, pomozite si tabletama aspirina ili andola. Na mjesto uboda stavite navlaženu tabletu i oteklina i bol će nestati za nekoliko sekundi.

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
22.07.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    22.07.2021. 09:16
    Zgodna ova na slici mmmm
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh