« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana
SAVJETI

Ljepota bez šminke - moguća i stvarna

Kako bi izgledali lijepo bez šminke na licu važno je da kosa bude uredna i čista, a da frizura bude postojana

Šminka vam ne treba, vjerujte
Šminka vam ne treba, vjerujte (Pexels)
Više o

šminka

,

ljepota

,

savjeti

Ljepota je u oku promatrača, kažu neki, no većina žena ipak želi malo pomoći tom oku i stoga - stavlja šminku. No, i lice bez šminke, sa svim svojim nesavršenostima, može itekako biti lijepo ako se pridržavate nekih jednostavnih pravila.

Ono što na licu bez imalo šminke ostaje u središtu pozornosti su obrve koje jednostavno moraju biti oblikovane s oblikom vašeg lica. Važno je da su obrve pravilne i uredne i da njihova boja odgovara boji vaše kose. Možete i ojačati svoje obrve na način da na njih nanesete mješavinu vitamina A i ricinusovog ulja svakog dana.

Bijeli i zdravi zubi će skrenuti pogled sa bilo koje nepravilnosti na licu. Bolje je imati zdravi i bijeli osmijeh nego tonu šminke na licu. Bijeli zubi su ono što nikoga nećete ostaviti ravnodušnim.

Kako bi izgledali lijepo bez šminke na licu važno je da kosa bude uredna i čista, a da frizura bude postojana. Ukoliko težite prirodnom izgledu ne bojajte kosu u boje koje odudaraju od vaše prirodne. Svakako se potrudite kosu redovito njegovati i šišati, a ukoliko ju bojat odaberite onu boju koja najviše odgovara vašoj prirodnoj.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

02.11.2017. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh