« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
BRAK

Liza Minelli krivi Michaela Jacksona jer joj je dopustio da se uda za idiota

64-godišnja pjevačica i glumica do sada je u braku bila četiri puta, zadnji je završio 2003.

liza minelli
liza minelli (Wikipedia)
Više o

Michael Jackson

,

lift

,

Paul Gaugin

Pjevačica pjesme „New York, New York", teme za istoimeni film, čije je četvrto vjenčanje za koncertnog promotora Davida Gesta održano 2002. godine, s njihovim prijateljem Michaelom kao kumom- razgovarala je s legendom popa nakon raskošne ceremonije i molila ga da joj objasni zašto joj je dopustio da prođe kroz to.

Rekla je: „Uhvatila sam ga čim sam pobjegla od tamo. I rekla sam -zašto si mi dopustio da se udam za ovog idiota? Rekao mi je: „Mislio sam da ti se sviđa! Izgledala si tako sretno, imala si prekrasnu haljinu. Ne znam ja, pusti me! Pa sam mu rekla: „Michael, kako si mogao! Rekao je da je sada gotovo i da se opustim. Onda smo pogledali jedno u drugo i počeli se smijati, stvarno smo se smijali."

Liza, koja se od Davida rastala nakon samo 16 mjeseci - odbija svog bivšeg supruga zvati imenom, a tek nedavno je otkrila kako nije platio ni lipe za zvjezdanu svadbu.

U intervjuu za „The Joy Behar Show" objasnila je: „Želite znati nešto strašno? Tek prije 5 mjeseci otkrila sam da sam samo ja platila tu svadbu. Rekla sam nekome „Pa, iako više nikad neću spomenuti njegovo ime, bar je bilo lijepo. I trebalo je koštati koliko god je koštalo" A oni su mi rekli „Pa, toliko si i platila.". Jesam li ja mislila da je on platio? Oh naravno, nisam znala."

Iako 64-godišnja zvijezda, koja je također bila udana za Petera Allena, Jacka Haleya Jr.-a i Marka Geroa, žali za svojim zadnjim brakom, mnoge aspekte veze smatra zabavnim. Dodala je: „Neke od stvari me tako nasmiju kada se sjetim prošlosti. Bilo je zabavno, bilo je stvarno zabavno."

27.05.2010. 13:04:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh