Metro-portal.hr

objavljeno 27.05.2010. 13:04:55
BRAK

Liza Minelli krivi Michaela Jacksona jer joj je dopustio da se uda za idiota

64-godišnja pjevačica i glumica do sada je u braku bila četiri puta, zadnji je završio 2003.

liza minelli
liza minelli (Wikipedia)

Pjevačica pjesme „New York, New York", teme za istoimeni film, čije je četvrto vjenčanje za koncertnog promotora Davida Gesta održano 2002. godine, s njihovim prijateljem Michaelom kao kumom- razgovarala je s legendom popa nakon raskošne ceremonije i molila ga da joj objasni zašto joj je dopustio da prođe kroz to.

Rekla je: „Uhvatila sam ga čim sam pobjegla od tamo. I rekla sam -zašto si mi dopustio da se udam za ovog idiota? Rekao mi je: „Mislio sam da ti se sviđa! Izgledala si tako sretno, imala si prekrasnu haljinu. Ne znam ja, pusti me! Pa sam mu rekla: „Michael, kako si mogao! Rekao je da je sada gotovo i da se opustim. Onda smo pogledali jedno u drugo i počeli se smijati, stvarno smo se smijali."

Liza, koja se od Davida rastala nakon samo 16 mjeseci - odbija svog bivšeg supruga zvati imenom, a tek nedavno je otkrila kako nije platio ni lipe za zvjezdanu svadbu.

U intervjuu za „The Joy Behar Show" objasnila je: „Želite znati nešto strašno? Tek prije 5 mjeseci otkrila sam da sam samo ja platila tu svadbu. Rekla sam nekome „Pa, iako više nikad neću spomenuti njegovo ime, bar je bilo lijepo. I trebalo je koštati koliko god je koštalo" A oni su mi rekli „Pa, toliko si i platila.". Jesam li ja mislila da je on platio? Oh naravno, nisam znala."

Iako 64-godišnja zvijezda, koja je također bila udana za Petera Allena, Jacka Haleya Jr.-a i Marka Geroa, žali za svojim zadnjim brakom, mnoge aspekte veze smatra zabavnim. Dodala je: „Neke od stvari me tako nasmiju kada se sjetim prošlosti. Bilo je zabavno, bilo je stvarno zabavno."

27.05.2010. 13:04:55
http://metro-portal.hr/liza-minelli-krivi-michaela-jacksona-jer-joj-je-dopustio-da-se-uda-za-idiota/41067/