« Glazba
objavljeno prije 9 godina
INMUSIC 2015

Live finale natječaja "Zasviraj sa Žujom" – u srijedu u Pivani!

Pobjednik natječaja "Zasviraj sa Žujom" naći će se rame uz rame na popisu velikih svjetskih izvođača koji će nastupiti na jubilarnom INmusic festivalu

Finale je u Pivani
Finale je u Pivani (INmusic)
Više o

Zasviraj sa Žujom

,

INmusic 2015

U srijedu, 27. svibnja, u zagrebačkoj pivnici i restoranu Pivana (Ilica 222) održava se veliko finale natječaja "Zasviraj sa Žujom" čiji će pobjednik zasvirati na jubilarnom izdanju INmusic festivala!

U finalnoj večeri uživo će se predstaviti sljedeći izvođači: alternativni rock bend Sillycons, NORD - bend karakterističnog zvuka pod utjecajem raznih glazbenih uzora, akustični alternativni bend Mnogi Drugi te energični bend F5 s funky elementima.

Tri od četiri navedna finalista odabrana su tijekom tri kruga natječaja "Zasviraj sa Žujom", a odabrala ih je publika glasovanjem putem Žujine Facebook aplikacije. Četvrtog finalista odabrao je stručni žiri.

Finalisti će u srijedu dati sve od sebe kako bi impresionirali goste Pivane te prisutne predstavnike medija koji čine stručni žiri čiji glasovi će odlučiti o pobjedniku koji će se ove godine predstaviti na glavnoj pozornici INmusic festivala.

Ožujsko pivo i INmusic festival pozivaju sve zainteresirane da dođu poslušati bendove i podržati ih na njihovom putu prema INmusic pozornici. Dobre zabave i još bolje atmosfere uz zvuk ovih kvalitetnih izvođača neće manjkati, a bendovima će svakako dobro doći prijateljska podrška iz publike dok će ih novinarski dio publike budno pratiti s obzirom da upravo oni glasovanjem odlučuju o pobjedniku.

Pobjednik natječaja "Zasviraj sa Žujom" naći će se rame uz rame na popisu velikih svjetskih izvođača koji će nastupiti na jubilarnom INmusic festivalu, među kojima su FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, Death Cab For Cutie, Future Islands, La Roux, Black Rebel Motorcycle Club, Eagles of Death Metal, ANTEMASQUE te još mnoga imena svjetske i regionalne glazbene scene! Finalistima koji ne osvoje glavnu nagradu Ožujsko pivo će osigurati vrijedne poklone.

"Zasviraj sa Žujom" odvija se u organizaciji Ožujskog piva i INmusic festivala već treću godinu za redom, te se i na ovogodišnji glazbeni natječaj prijavio velik broj izvođača.

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja 2015. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.

Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala po cijeni od 349 kn za sva 3 dana mogu se kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te se mogu uplatiti u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. U tijeku je i posebna ponuda OTP banke: ukoliko se pri kupovini festivalske ulaznice za INmusic ugovori kartica OTP banke (bez upisnine i članarine), banka na karticu vraća 50 kn. Ponuda je ograničena. Jednodnevne ulaznice za 299 kn su dostupne isključivo putem INmusic webshopa. Kamperska ulaznica za 7 dana kampiranja iznosi 200 kn.

Više informacija o ulaznicama i festivalu na www.inmusicfestival.com

25.05.2015. 17:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh