« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
F-OFF :)

Linić pismom lagano otpilio Milanovića

Nakon Milanovićevog napada preko opraštanja duga vinkovačkoj Spačvi, Linić je poslao pisamce u kojem je sve svalio na leđa - Nade Čavlović Smiljanec

Slavkova poruka Zokiju :)
Slavkova poruka Zokiju :) (Arhiva)
Više o

Zoran Milanović

,

Slavko Linić

,

Spačva d.d.

,

pismo Slavka Linića

Pismo Slavka Linića pokazalo je da je veći igrač od Zorana Milanovića, a kako će završiti njihov okršaj još se ne može predvidjeti, sukus je današnjih zbivanja na političkoj sceni.

Nakon cirkusa s ostavkom Nade Čavlović Smiljanec koja je srcedrapateljno optužila Linića za paralelnu liniju zapovijedanja u Poreznoj upravi i Milanovićevog zahtjeva da se ispitaju svi porezni problemi, jutro je donijelo "senzacionalno otkriće" Jutarnjeg o oprostu duga Spačvi koji je potpisao - Linić?

No, ubrzo nakon toga Slavko je javno objavio pisamce koje je poslao Zokiju u vezi problema u Poreznoj upravi i tog predmeta u kojem je precizno nabrojano što je sve i kada napravljeno, a po prvi puta u hrvatskoj povijesti taksativno su nabrojani svi ljudi u hijerarhiji koji su vodili taj slučaj.

Pogađate, Slavka na listi nema, ali Nada je tu ... Kako je već i Zlatko Komadina javno stao na Linićevu stranu tijekom jutra, očito je da Fiumani nemaju namjeru Milanoviću ostaviti više niti milimetar manevarskog prostora, već ga natjerati ili da se povuče potpuno, ili da skupi hrabrost i makne Slavka Linića.

Vjerojatno u tom slučaju slijedi jači protuudar riječke ekipe koja je uigrana i složna, a kako je Zoki rastjerao sve oko sebe, obrane nema ...

Ove dvorske igre i igrice bile bi možda i zabavne kad ostatak Hrvata ne bi glumio dvorske lude.

05.05.2014. 19:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh