« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
STANJE NA CESTAMA

Olujna bura zatvorila A1 i A6

Orkanska bura, snijeg i mokri kolnici ponovno su uzrokovali ogromne probleme u prometu, javlja HAK uz napomenu da se očekuje pojačan promet tijekom popodneva

Kilometarska kolona u Posedarju
Kilometarska kolona u Posedarju (HAK)
Više o

Sveti Rok

,

stanje na cestama

,

Maslenički most

,

stanje u prometu

,

Paški most

,

obilazak

Stanje na cestama definitivno ne ide na ruku vozačima koji su odlučili produženi vikend provesti na moru. Uz to što vrijeme nije bilo baš za uživanje, povratak na kontinent je postao kompliciran.

Naime, zbog orkanskih udara vjetra za sav promet su zatvroreni autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje kao i državna cesta D54 Maslenica - Zaton Obrovački. To je uzrokovalo gužvu na naplati Posedarje gdje je kolona u smjeru Zagreba već dugačka 3 kilometra.

Olujna bura zatvorila je i Jadransku magistralu za sva vozila osim osobnih između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, kao Paški most. Od Senja do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom ( I. i II. skupina).

Jak vjetar usporava promet i na autocesti A6 Rijeka- Zagreb između čvora Kikovice i tunela Tuhobić.

Zbog zimskih uvjeta promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na:

- ŽC 5201 Koranski most-Prijeboj
- D1 Vaganac-Ličko Petrovo Selo-Prijeboj-Korenica-Udbina- Ondić
- D42 Poljanak
- D52 Špilnik- Korenica.

Zbog srušenih stabala zatvorena je Sljemenska cesta.

04.05.2014. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh