« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
eurosong

Lijepa Tena u finalu Eurosonga

Kladioničari su jučer izgubili na našem predstavniku koji je ušao u finale

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Lijepa Tena

,

Eurosong Moskva

,

Igor Cukrov

,

Andrea Šušnjara

,

finale Eurosong

Bez obzira na to što je na svim kladionicama držala zadnja mjesta, hrvatska je pjesma Lijepa Tena koju su sjajno izveli Igor Cukrov i Andrea Šušnjara  ušla je u veliko subotnje finale.

Svi koji su se kladili na Hrvatsku mogli su na 10 uloženih eura osvojiti 126. Savjeti kladioničara bili su prilično depresivni za naše izvođače:

- Igor Cukrov Hrvatsku će predstaviti tipičnom njihovom pjesmom pod nazivom "Lijepa Tena". Iako je pjesma nova, zvuči kao da je skladana prije 100 godina. Bit će pravo iznenađenje plasira li se u finale jer je riječ o jednoj od najgorih pjesama ove godine koja ne zaslužuje nikakvu ocjenu - piše u komentaru koji je ujedno i savjet potencijalnim kladioničarima.

Ipak, ankete na eurovizijskim internet stranicama smještale su naše predstavnike na sedmo mjesto, nakon prvih pokusa koji su pokazali dobru koreografiju, kreacije Viktora Drage i kvalitetnu izvedbu.

Inače, srpski mediji inače su u četvrtak plasirali neistinu da je Drago izgubio putnu torbu sa scenskom odjećom naših predstavnika, a to im se vratilo kao bumerang jer njihov predstavnik Marko Kon neće vidjeti moskovski finale. U završnicu, što se naših susjeda tiče, ne ulazi ni Slovenija, za koju je pjevala Opatijka Martina Majerle. Umjesto njih svoje mjesto u finalu su uz naše predstavnike osigurali još i Azerbedžan, Ukrajina, Litva, Albanija,  Moldavija, Danska, Estonija, Norveška i Grčka.

Borba za pobjedu, ako je vjerovati kladioničarima, trebala bi se voditi između predstavnika BiH, grupe Regina i Norvežanina Alexandera Rybaka. Dobro kotiraju još i turska, azerbejdžanska te grčka pjesma koju izvodi Sakis Rouvas.

15.05.2009. 07:31:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh