« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Iz kuloara festivala u Cannesu

Koja je kuća održala party na plaži i tko je zabranio da ga fotografiraju...

(Getty Images)
Više o

Cannes

,

Cannes film festival

,

Zlatna palma

,

Vincent Cassel

,

tračevi Cannes

,

AmFAR's

,

Disney-Pixar

,

Isabella Adjani

Ove će godine kansku dobrotvornu priredbu 'AmFAR's' protiv AIDS-a voditi Sharon Stone i bivši američki predsjednik Bill Clinton.

Jesu li zaista vremena krize? Nekoliko stotina festivalskih posvuduša - uključujući vašeg odanog reportera, pozvano je na Disney-Pixar beach party na privatnoj plaži Carlton hotela. Svježe ispeglan smoking nije bio ono što ste trebali ponijeti sa sobom, potrebna je bila samo malena pozivnica u obliku balončića. Imao sam ono što je bilo potrebno pa sam se pojavio u trapericama tenisicama i najobičnijem T-shirtu.

Glumac Vincent Cassel u Cannes stiže sljedeći tjedan na promociju svog filma 'A Deriva', u brazilskoj produkciji. Bude li kojim slučajem dao koji intervju jasno je naglasio kako ne želi da ga se fotografira. Zašto? Za ulogu u filmu Romaina Garvasa morao je obrijati glavu, ne samo kosu, već i obrve.

Nakon što je njeno ime osvanulo na naslovnicama svih žutih novina jer ju je gotovo pred oltarom ostavio nepoznat kirurg, Isabella Adjani mogla bi u Cannes stići zaliječiti rane. Adjani je bila na čelu festivala 1997 godine, ali ovoga puta dolazi samo kako bi uručila prestižnu festivalsku nagradu, 'Palme d’Or' ili kako ju mi zovemo - Zlatnu palmu.

Piše: Jerome Vermelin, MWN; Metro Francuska
15.05.2009. 11:30:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh