« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
video dnevnik

Farrah Fawcett šokirala obrijavši glavu pred očima javnosti

U filmu pod naslovom 'Farrahina priča' glumica ispričala svoju borbu s okrutnom bolešću i tabloidima

(Getty Images)
Više o

Farrah Fawcett

,

Ryan O'Neal

,

oboljeli od raka

,

borba s rakom

,

analni rak

Teško bolesna glumica Farrah Fawcett obrijala je svoju poznatu plavu kosu i to prikazala u dirljivom video dnevniku u kojem opisuje borbu s karcinomom koja se primiče kraju.

Film "Farrahina priča" prikazan je na poluprivatnoj promociji u srijedu navečer uoči nacionalne premijere predviđene za petak na NBC-u.

Devedesetminutni film, u kojem je pripovjedačica sama Farrah, prikazuje uspone i padove tijekom glumičina liječenja otkako joj je 2006. godine dijagnosticiran karcinom, kao i posljednje tjedne kada joj se stanje znatno pogoršalo i kada jedva prepoznaje svojega sina.

Njezin dugogodišnji partner, glumac Ryan O'Neal nazvao ju je borcem i dodao kako 62-godišnja glumica svoju tešku borbu s opakom bolešću želi podijeliti s publikom, ali pod svojim uvjetima.

Želim ostati živa. I zato kažem Bogu, jer je zapravo sve u njegovim rukama, sada je, najozbiljnije, vrijeme za čudo.

Farrah uz tešku borbu s analnim rakom, muku muči i s tabloidima koji nemilosrdno izvještavaju o glumičinoj bolesti. National Enquirerer je naime objavio naslov "Samo me pustite da umrem" komentirajući glumičinu želju za privatnošću, što je izazvalo glumičin bijest jer ona ne želi drugim bolesnicima kojima je njena hrabra bitka protiv bolesti uzor poslati poruku da je odustala od života.

Kako glumica više ne prima nikakvo liječenje već samo lijekove protiv bolova, aktualne su glumičine riječi da je tijek njene bolesti sada u Božjim rukama i da bi njenom stanju moglo pomoći samo čudo.

14.05.2009. 12:07:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh