« Svijet
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
UNATOČ PISANJU MEDIJA

Liječničko izvješće: Boris Tadić je potpuno zdrav

U izvješću konzilija navodi se da je 2011. godine predsjednik Tadić bio u potpuno dobrom, stabilnom općem stanju i sve vrijeme u zadovoljavajućoj fizičkoj kondiciji

Fotografija vijesti
Više o

Srbija

,

Boris Tadić

,

multipla skleroza

,

lupus

Iako mediji u Srbiji već tjednima šuškaju o tome kako je predsjednik Boris Tadić teško bolestan, liječničko izvješće koje je danas dano na uvid javnosti pokazuje kako tomu ipak nije tako, prenosi Hina.

Proteklih dana internetski potrali i tiskovine u regiji prenose informacije da srbijanski predsjednik boluje od multiple skleroze i lupusa.

U izvješću konzilija navodi se da je 2011. godine predsjednik Tadić bio u potpuno dobrom, stabilnom općem stanju i sve vrijeme u zadovoljavajućoj fizičkoj kondiciji.

Precizira se kako je Tadića, nakon sveobuhvatnoga sistematskog pregleda, pregledao liječnički tim iz sastava Vojnomedicinske akademije.

Liječnički konzilij u zaključku ističe da je, nakon operativnog liječenja parcijalne rupture Ahilove tetive na lijevoj nozi u prosincu 2010. te nakon provedenih mjera fizikalne terapije i rehabilitacije, lokalni nalaz na tetivi u cijelosti uredan i stabilan i da je Tadić potpuno sposoban za rekreacijske fizičke aktivnosti.

Tijekom 2011. praktično je bio bez većih subjektivnih tegoba, u potpuno dobrom, stabilnom općem stanju, navodi se te dodaje kako je sve vrijeme u zadovoljavajućoj fizičkoj kondiciji u skladu s dobi.

Rezultati laboratorijskih analiza, funkcionalnih testova i morfoloških ispitivanja u cijelosti su u granicama normalnih vrijednosti i urednih nalaza. S obzirom na sve navedeno, liječnici mu savjetuju nastavak primjene dosadašnjih mjera programirane fizičke aktivnosti aerobnog tipa i higijensko-dijetetskog režima te zaključuju da mu zasad nisu potrebna dodatna klinička ispitivanja ni posebna terapija.

28.12.2011. 17:51:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh