« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina
NAJAVE

Library of Croatia - ambiciozno i sjajno!

Od školske lektire i svjetskih književnih klasika, preko turističkih vodiča i kuharica pa sve do poezije i ljubavnih romana - sve dostupno svima

Library of Croatia
Library of Croatia (Arhiva)
Više o

Library of Croatia

Library of Croatia, prva virtualna slobodna knjižnica na svijetu veličine cijele države stiže vrlo skoro kao nešto što još nije viđeno.

Naime, kroz ovu inovativnu platformu za besplatno i anonimno čitanje, koju je u cijelosti osmislio i razvio interdisciplinarni tim hrvatskih stručnjaka, svakome tko se zatekne na teritoriju Hrvatske bit će slobodne i dostupne tisuće najraznovrsnijih izdanja na mnogim svjetskim jezicima.

Hrvatska ovoga proljeća postaje prva zemlja koja putem otvorene digitalne platforme i pripadajuće aplikacije, dostupne na svim računalima i mobilnim uređajima, uključujući pametne telefone i tablete, omogućava svojim stanovnicima i posjetiteljima neograničeno i slobodno čitanje tisuća knjiga i publikacija na raznim svjetskim jezicima.

Od školske lektire i svjetskih književnih klasika, preko turističkih vodiča i kuharica pa sve do poezije i ljubavnih romana - ponešto za svakoga.

Jedva čekamo!

23.04.2019. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh