« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
NOVOSTI

LG Velvet donosi potpuno drugačiji jezik dizajna

Ova nova dizajnerska inspiracija stigla je iz prirode i ujedno je inspirirana klasičnim dizajnom LG-ove bogate povijesti

LG Velvet
LG Velvet (LG)
Više o

LG

,

LG Velvet

LG kaže da je dovoljno dosadnih foto modula na stražnjoj strani koji izlaze iz kućišta mobitela. Nude inovativno i dovoljno prepoznatljivo dizajnersko rješenje da se razlikuju od konkurencije. Bit će usvojeno u sljedećem pametnom telefonu pod markom LG Velvet s trostrukom stražnjom kamerom.

LG Velvet dizajnerski jezik je rezultat promijene nakon što modeli u posljednje dvije godine, poput G7, V40, G8, V50, G8X ili V60, postali vrlo slični. Glavna odlika mu je 3D Arc dizajn staklenih panele zakrivljene po rubovima, koji su simetrični sprijeda i straga. Također s ustav stražnje kamere od tri leće s LED bljeskalicom raspoređen je okomito prema veličini, oponašajući kišne kapi.

Nazvan je "Raindrop". U biti samo jedna kamera mogla bi blago stršati iznad površine, dok su ostale integrirane u stražnju stranu kućišta s LED bljeskalicom. Ova nova dizajnerska inspiracija stigla je iz prirode i ujedno je inspirirana klasičnim dizajnom LG-ove bogate povijesti.

Ne znamo koliko će sljedeći LG pametni telefon s ovim dizajnom Raindrop i 3D Arc Design postati službeni. Prema nekim glasinama lansiranje LG Valve prvog modela moglo bi biti 15. svibnja. Zanimljivo je da bi uređaj trebao biti pristupačniji od svojih prethodnika jer ga navodno pogoni Snapdragon 765 , Qualcomm čip srednje klase koji koristi prednost ugrađenog 5G modula. Karakterizira ga zaslon od 6,7 do 6,9 inča i 48 MP kamera te baterija kapaciteta od 4000 mAh.

15.04.2020. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh