« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
ZAPAMTITE!

LG olakšava život korisnicima

Kompanija veliku pažnju pridaje praktičnosti prilikom dizajniranja svojih proizvoda, uz poseban naglasak na održivost

LG radi umjesto vas ;)
LG radi umjesto vas ;) (Arhiva)
Više o

LG

,

Novosti

Od samih svojih početaka LG nastoji poboljšati život i životni stil svojih korisnika inteligentnim značajkama proizvoda, intuitivnom funkcionalnošću i iznimnim performansama. I na najvećem sajamu potrošačke elektronike CES 2022 LG je ponovno pokazao svoju viziju poboljšanog načina života i bolje budućnosti. Osim toga, LG poklanja veliku pažnju održivosti koja igra sve važniju ulogu u dizajniranju proizvoda. Donosimo pregled LG-evih najzanimljivijih proizvoda koji su nedavno predstavljeni, a cilj im je poboljšati kvalitetu života korisnika.

Jedinstvene mogućnosti gledanja sadržaja

LG je nedavno predstavio originalnu liniju Lifestyle televizora koja je razvijena za potrebe današnjeg načina života koji podrazumijeva da sve više vremena provodimo kod kuće. LG-evi Lifestyle televizori mogu pomoći u pretvaranju doma u ured, teretanu, galeriju, radionicu ili zabavni centar, istovremeno uljepšavajući interijer te čineći svakodnevni život ugodnijim. Osim toga, nude maksimalnu svestranost, elegantnu integraciju u prostor i prikladnije načine za obavljanje raznih aktivnosti.

Osvježavanje zraka u bilo kojoj prostoriji

Kako bi zadovoljio potrebe današnjeg životnog stila koji podrazumijeva da više vremena provodimo kod kuće, LG je na sajmu CES predstavio i potpuno novi pročišćivač zraka PuriCareTM AeroTower koji svaku aktivnost u zatvorenom prostoru čini ugodnijom. LG PuriCare AeroTower idealan je za korištenje tijekom cijele godine, a svjež i čist zrak donosi u cijelom rasponu od 360 stupnjeva kroz tri načina rada: Grijanje (Heating), Ventilator (Fan) i Raspršivanje (Diffusion).

Moderan koncept za zeleniji i zdraviji život

Kao prikladno rješenje za zeleniji i zdraviji život kod kuće LG je predstavio LG tiiun, moderan samostojeći uređaj za uzgoj vrta u zatvorenom prostoru. Riječ tiiun na korejskom jeziku znači „niknuti" te je prikladan naziv za najnoviji LG-ev uređaj koji čak i vrtlarima početnicima omogućava da u udobnosti svojeg doma tijekom cijele godine uzgajaju povrće, začinsko bilje te čak i cvijeće. Dolazi u dvjema sofisticiranim i umirujućim bojama, Nature Beige i Nature Green, te se u potpunosti uklapa u bilo koji stil uređenja.

Izvrsno rješenje za ljubitelje glazbe

LG je svoju najnoviju liniju soundbarova dizajnirao s posebnim naglaskom na zaštitu okoliša te tako ima niži ugljični otisak tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda. Uz dostavu u stopostotnom papirnatom pakiranju i korištenje reciklirane plastične smole za vanjsko kućište, novi modeli soundbara koriste novi, lakši materijal od kompozitnih vlakana, kako bi se smanjila emisija ugljika tijekom transporta. A zbog svoje relativno skromne potrošnje energije, proizvodi LG Soundbara štede energiju i tijekom korištenja.

21.03.2022. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh