« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
ODLIČNO

Lexibook LapTab, sjajan hibrid za klince

Lexibook LapTab je zaista mješanac između laptopa i tableta, a iz jednog načina rada prebacuje se u drugi jednostavnim zakretanjem ekrana

Laptop postaje tablet i obrnuto
Laptop postaje tablet i obrnuto (Lexibook)
Više o

laptop

,

hibrid

,

tablet

,

Lexibook LapTab

Francuska kompanija je predstavila svoju viziju hibridnog mješanca prijenosnog računala i tableta kojeg su nazvali Lexibook LapTab, a koji je namijenjen najmlađem uzrastu. To možete vrlo jednostavno prepoznati po dizajnu, bojama i robusnosti, u slučaju da primjerice spadne sa stola ili isklizne iz ruke, a to se događa.

Lexibook LapTab je zaista mješanac između laptopa i tableta, a iz jednog načina rada prebacuje se u drugi jednostavnim zakretanjem ekrana, kao što to možete vidjeti i na slikama niže. Inače, namijenjen je predškolskom uzrastu mlađem od 7 godina. Ugrađen je ekran osjetljiv na dodir, radi na Android 4.0 ICS OS-u, a u trenu se može pretvoriti iz laptopa u tablet.

Od hardverske konfiguracije spomenimo kako ima 7 inčni ekran rezolucije 800×480 točaka, 4 GB prostora za pohranu podataka proširivo preko microSD ulaza, a podržava Ethernet i WiFi. Baterija na Lexibook LapTab hibridu ima 2800 mAh, a predinstalirano je pregršt e-knjiga, edukacijskih aplikacija i video igara.

Više informacija pronađite na portalu racunalo.com

11.08.2013. 18:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh