« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SPEKTAKL

Letu Štuke snimaju prvi live album u Tvornici

Svi ljubitelji Ožujskog piva na koncertu Letu štuka će moći osvojiti ulaznice za INmusic festival

Letu Štuke snimaju live album
Letu Štuke snimaju live album (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

Letu Štuke

,

koncert

,

live album

,

unplugged

Letu štuke će premijerno u zagrebačkoj Tvornici u subotu, 14. lipnja, izvesti svoje najveće hitove i to u novim unplugged aranžmanima, a pridružit će im se i gosti. Intimnija atmosfera ovog koncerta učinit će nastup legendarnog sarajevskog benda uistinu posebnim iskustvom te će publika uživati u starijim hitovima u novom ruhu. Unplugged nastupi u regiji će se snimati, da bi band mogao objaviti unplugged album, ujedno i njihov prvi live album. Pogledajte kako je izgledao nastup u Mikser Houseu u Beogradu. Link: http://bit.ly/1oklbvD

Uz osnovne članove banda kojeg čine Dino Šaran (vokal,gitara), Djani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara), na unpluggedu će im se pridružiti i Igor Pavlica na trubi (ex. Jinx, Haustor), Vanja Petrov s violinom i Eso Bratović na gitari (ex "Skroz").

Letu Štuke su se proslavile debitantskim albumom „Letu štuke" i hitovima „Mjesto za dvoje" , „Šutiš", „Minimalizam", te duet s Darkom Rundekom „Sunce". Nakon prvijenca slijedi uspješan nastavak, CD „Proteini i ugkljikohidrati" iz 2008. i singlovi „Tesla", „Paranoja", „Belladonna", „Psiho". Trilogiju zatvara album "Brojevi računa" i singlovi: "Brojevi računa", "U ovom svijetu" i "Dembelija. Nedavno su objavili i samostalni singl "Padaj".

Vođa benda Dino Šaran najavio je unplugged svirku: "Uvijek pravim kontra potez. Prije je bila elektronika, sad ide nešto potpuno čisto, bez struje. S unpluggedom radimo nekakvu reviziju svog dosadašnjeg rada i pročiščavanja aranžmana tako da pjesme isplivaju same od sebe, bez tih popratnih produkcijskih elemenata."

Svi ljubitelji Ožujskog piva na koncertu Letu štuka će moći osvojiti ulaznice za INmusic festival.

Ulaznice u pretprodaji su po cijeni od 65 kuna. Na dan koncerta na ulazu Tvornice cijena će iznositi 80 kuna. Pretprodajna mjesta: Tvornica kulture, knjižara Rockmark i sva prodajna mjesta u sustavu Entrio i www.entrio.hr.

Unplugged koncert Letu Štuka medijski podržavaju Radio 101 i Muzika.hr

13.06.2014. 14:26:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh