« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
SRAM IH BILO :)

Laži koje žene izgovaraju tijekom seksa

Žene u krevetu ne govore uvijek istinu, to bi svaki muškarac trebao znati, a za one koji to još nisu shvatili, evo par najčešćih primjera

Male laži za njegovu bolju izvedbu
Male laži za njegovu bolju izvedbu (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

laži

Žene u seksu trebaju dobru atmosferu i raspoloženog partnera kako bi im užitak bio na razini koju očekuju, pa kako to nije uvijek slučaj na početku, nije rijetkost da posegnu za malim lažima kako bi popravile stvari.

Recimo, kad spoj završi na način na koji to muškarac očekuje, tj. dovede partnericu u svoj stan i ona se ujutro opravdava kako nije očekivala da će doći do seksa, dovoljno je pogledati je li svježe depilirana i kakvo donje rublje ima - najvjerojatnije jest, ali je pustila muškarca da pomisli kako je to zasluga njegovog šarma.

>> 7 najčešćih laži koje žene govore muževima >>

Naravno, tijekom seksa doći će do još nekoliko izljeva "iskrenosti" upravo u svrhu podizanja samopouzdanja partnera, poput pohvale o veličini penisa ili čuđenja što to on sve zna s jezikom (naravno da je to doživjela i prije, ali kad joj već tako paše, nastavite ako ste provalili foru).

>> Najčešće ženske laži partnerima >>

Uz to, muškarci mogu očekivati i navođenje uzdasima i kricima To! To!, što zapravo znači da je blizu pravog mjesta ili položaja, no treba mu još malo samopouzdanja i energije da posao napravi kako treba.

>> Opravdane ženske laži u krevetu >>

Na kraju obično slijedi pohvala u stilu Ti si najbolji kojeg sam ikad imala (u 99 posto slučajeva to nije istina, ali je bolji od par prošlih, pa ga treba sačuvati), a naročito se treba paziti vrištanja Svršavam!, jer to u istom postotku nije istina, ali muškarac nikako da pogodi ritam i njoj je već dosta ...

08.12.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh