« Žene
objavljeno prije 7 godina
ZAPAMTITE :)

Laži koje treba izbjegavati

Znamo - ne lažete namjerno i sa zlom namjerom, tu i tamo ispalite kakvu "bijelu" laž koja nikome ne čini štetu... ili ipak možda čini

Dragi, moram ti nešto reći...
Dragi, moram ti nešto reći... (Arhiva)
Više o

laži

,

veza

,

bijele laži

Laganje sigurno nije način na koji ćete uspješno održati vezu, to je valjda svima jasno, no ipak treba znati gdje se povlači granica - vrlo često se "bijelim lažima" smatraju stvari koje to nisu.

Da, znamo - ne lažete namjerno i sa zlom namjerom, tu i tamo ispalite kakvu "bijelu" laž koja nikome ne čini štetu... ili ipak možda čini? Ako vam je jezik brži od pameti i nije vam strano ponekad partneru pružiti "alternativne informacije", evo liste stvari o kojima jednostavno NE smijete lagati:

Bivši partner - ni za živu glavu nemojte lagati o komunikaciji s bivšim partnerom, jer ako budete ulovljeni u toj laži, s vašom je vezom gotovo istog trena.

Financije - zaigrali ste se na kartici? To se ne taji, jer će prije ili kasnije isplivati i udariti vas u facu iz sve snage...

Nevjera - radi li se o fizičkoj ili emocionalnoj prevari, zapravo nema veze. Ma što da se dogodilo, vaš partner ima pravo znati.

Vaše potrebe - morate reći partneru što očekujete od njega jer vam ne može pročitati misli, ma koliko se vi nadali da ste mu jasno dali do znanja - posredno.

Vaši osjećaji - nemojte reći da je sve u redu ako stvarno nije, jer ćete time samo izbjeći i prolongirati svađu koja će, kad se napokon dogodi, biti puno neugodnija nego što bi trebala biti

05.05.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh