Metro-portal.hr

objavljeno 05.05.2017. 21:32:00
ZAPAMTITE :)

Laži koje treba izbjegavati

Znamo - ne lažete namjerno i sa zlom namjerom, tu i tamo ispalite kakvu "bijelu" laž koja nikome ne čini štetu... ili ipak možda čini

Dragi, moram ti nešto reći...
Dragi, moram ti nešto reći... (Arhiva)

Laganje sigurno nije način na koji ćete uspješno održati vezu, to je valjda svima jasno, no ipak treba znati gdje se povlači granica - vrlo često se "bijelim lažima" smatraju stvari koje to nisu.

Da, znamo - ne lažete namjerno i sa zlom namjerom, tu i tamo ispalite kakvu "bijelu" laž koja nikome ne čini štetu... ili ipak možda čini? Ako vam je jezik brži od pameti i nije vam strano ponekad partneru pružiti "alternativne informacije", evo liste stvari o kojima jednostavno NE smijete lagati:

Bivši partner - ni za živu glavu nemojte lagati o komunikaciji s bivšim partnerom, jer ako budete ulovljeni u toj laži, s vašom je vezom gotovo istog trena.

Financije - zaigrali ste se na kartici? To se ne taji, jer će prije ili kasnije isplivati i udariti vas u facu iz sve snage...

Nevjera - radi li se o fizičkoj ili emocionalnoj prevari, zapravo nema veze. Ma što da se dogodilo, vaš partner ima pravo znati.

Vaše potrebe - morate reći partneru što očekujete od njega jer vam ne može pročitati misli, ma koliko se vi nadali da ste mu jasno dali do znanja - posredno.

Vaši osjećaji - nemojte reći da je sve u redu ako stvarno nije, jer ćete time samo izbjeći i prolongirati svađu koja će, kad se napokon dogodi, biti puno neugodnija nego što bi trebala biti

05.05.2017. 21:32:00
http://metro-portal.hr/lazi-koje-treba-izbjegavati/104742/